WELKOM BIJ SUBARU & MITSUBISHI GARAGE V.J.B. MOTORS NV

Garage – carrosserie V.J.B. Motors is de officiële verdeler / dealer van de merken SUBARU, MITSUBISHI, en FUSO CANTER voor de regio HASSELT en Limburg. Bij ons kan U terecht voor de aanschaf en het onderhoud van een nieuwe wagen, een recente directiewagen of tweedehandswagen en voor onderhoud en onderdelen van de merken SubaruMitsubishiFuso Canter en 100% elektrische voertuigen. Wij bieden U een complete en ongeëvenaarde service zodat U zorgeloos van uw wagen kan genieten. Onderhoudairco servicebandenglasbraakkoetswerkherstelling, … Alles kan!!!

Garage – carrosserie V.J.B. Motors nv is meer dan louter een bedrijfsnaam. Het is de afkorting van Valère. Johnny. Benny. Of zoals men het vroeger verwoordde: Vader en Zonen. Garage – carrosserie V.J.B. Motors nv is dan ook een authentiek onafhankelijk familiaal garage bedrijf in het Limburgse Hasselt met meer dan 30 jaar ervaring in de autoindustrie.

Of zoals onze slogan luidt: Your Car is Our Passion.

Sinds 1986 zijn wij officiële MG Rover verdeler. Eerst in Meeuwen-Gruitrode, en vanaf 1992 op de locatie in Hasselt. In 2005 hebben we onze produkten verder uitgebreid met MITSUBISHI Motors  en in 2006 met FUSO Canter Trucks. Anno 2009 zijn wij fier om tevens 6-sterren verdeler van het merk SUBARU te zijn. Op deze manier bieden wij U een hele waaier van oerdegelijke, kwalitatieve wagens gaande van coupés (bijv.Subaru BRZ) over berlines (Subaru Legacy, Mitsubishi Lancer) tot Sports Utility Vehicles (Mitsubishi Outlander, Mitsubishi ASX, Subaru XV, Subaru Forester), terreinwagens (Mitsubishi Pajero, Mitsubishi L200) en Fuso Canter lichte bedrijfsvoertuigen tot 7,5 ton. In 2020 breidt V.J.B. Motors zijn gamma verder uit met 100% elektrische voertuigen via het merk E-DRIVE. Naast 100% elektrische wagens, de JAC IEV7S en Zhidou D2S, biedt V.J.B. Motors ook 100% elektrische bedrijfswagens (Cenntro Metro, Nextem Orca) en 100% elektrische scooters aan.

Garage – carrosserie V.J.B. Motors voert kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel en brengt U een uitermate excellente service. De ervaring en kennis die wij huisvesten wordt dagelijks in de praktijk omgezet door onze gepassioneerde mekaniekers.

Bij ons staat de klant nog echt centraal. U hebt geen nummer maar een naam. Wij streven naar een gepersonaliseerde en familiale aanpak waarbij U zich thuis voelt. We willen er bovendien voor zorgen dat U steeds zo economisch mogelijk mobiel blijft en steeds opnieuw glimlacht wanneer u aan het rijden bent en het gaspedaal indrukt.

Garage – carrosserie V.J.B. Motors nv, de referentie in Limburg, uw borg voor jarenlang zorgeloos rijplezier!!

Wij hopen U weldra te mogen ontmoeten in onze zaak te Hasselt.

Valère, Ria, Johnny en Benny staan U graag te woord om op al uw vragen een antwoord te geven en U te helpen bij de zoektocht naar een nieuwe wagen of het onderhoud van uw wagen.

Back to top