Onderhoud en Herstelling

ONDERHOUD EN HERSTELLING VAN UW SUBARU, MITSUBISHI, FUSO CANTER OF ELEKTRISCHE WAGEN.

Garage – carrosserie V.J.B. Motors nv biedt U een ongeëvenaarde service, gekend tot ver over de Limburgse grenzen, en beschikt over de meest geavanceerde technieken en materialen om uw wagen te onderhouden, diagnose uit te voeren en te herstellen. Bij ons kan u terecht voor het onderhoud, herstelling en onderdelen van de merken Subaru, Mitsubishi, Fuso Canter en 100% elektrische voertuigen.

Onze gepassioneerde en gekwalificeerde techniekers worden dagelijks begeleid en bijgeschoold om up-to-date te blijven met de meest recente ontwikkeling in de automobielwereld. Als het nu gaat om een onderhoud, aircovulling, glasbraak, elektronische of mechanische herstelling, montage zomerbanden en winterbanden, onze bekwame mekaniekers zorgen ervoor dat U in een mum van tijd weer de baan op kan.

Wij beschikken over 3 werkstations voor personenwagens en 1 werkstation voor vrachtwagens tot 7,5 ton, banden- en balanceer-apparatuur, computer-gestuurde laser-uitlijnapparatuur, Dyno testbank, remmen- en ophangings-testbank, infra-rood gasanalyser, airco-vulapparatuur en zo veel meer. In het Electronic Diagnostic Lab & Library beschikken we over diverse computers om snel elektronische pannes op te sporen en te herstellen en beschikken we over draadloze verbindingen waarmee we rechtstreeks met de wagen en de fabrikant in verbinding staan.

Tevens hebben onze mekaniekers hier toegang tot de volledige technische bibiotheek van onze merken en modellen en vinden ze alle info in een oogopslag. Daarnaast beschikken we eveneens over een Mechanic Diagnostic & Revision Lab, een stof-arme omgeving waar delicatere werken worden uitgevoerd.

Kortom, garage – carrosserie V.J.B. Motors heeft alles in huis om uw Mitsubishi of Subaru wagen in tip-top conditie te houden.

Back to top