Autoverzekering

INTERESSANTE AUTOVERZEKERING VOOR UW SUBARU

Bij garage – carrosserie V.J.B. Motors nv heeft U de mogelijkheid om een omnium autoverzekering af te sluiten op uw nieuwe wagen Subaru aan uiterst interessante voorwaarden en dekkingen.

Subaru Insurance:

Bescherming in de hoogste graad

Van zodra u plaats neemt achter het stuur van uw Subaru, gaat een wereld van veiligheid en betrouwbaarheid voor u open… Voortaan gaat dit sterk staaltje van technologisch vernuft ook gepaard met een volkomen gerust gevoel, dankzij een autoverzekering die speciaal voor u en uw wagen werd uitgewerkt. Subaru Insurance, dat is onze manier om u altijd het hoofd te helpen bieden aan de risico’s van het dagelijks verkeer. Precisie en eenvoud gaan hand in hand met maximale dekking. Voortaan beschikt uw Subaru over een extra troef van formaat.

Nog nooit was u zo zorgeloos onderweg!

Een unieke prijs/kwaliteitsverhouding en doordachte tarieven voor elk model   

Subaru Insurance biedt u een waaier uitzonderlijke dekkingen aan voor een afgemeten prijs.  

Geen vrijstelling, geen omwegen

U hoeft geen uren meer te piekeren of er nu al dan niet een vrijstelling geldt voor bepaalde herstellingen. Bij Subaru Insurance is er gewoon geen vrijstelling*. Op één voorwaarde: dat u een beroep doet op een erkende Subaru-verdeler. Ongeacht welke schade of herstelling, Subaru Insurance neemt ze voor haar rekening. Dat is trouwens haar sterkste troef: u alle mogelijke kwaliteit bieden en u slechts het allernoodzakelijkste laten betalen.

Subaru Full Replacement

SUBARU FULL REPLACEMENT* is ongetwijfeld dé troef van Subaru Insurance.

Stel u voor dat uw Subaru binnen de 2 jaar na zijn inverkeerstelling wordt gestolen of een totaal verlies lijdt! Pieker dan geen seconde! Want dankzij deze exclusieve optie, rijdt u binnen de kortste keren met EEN IDENTIEKE Subaru (type, motor, opties) zonder de minste formaliteit. U kan dus 24 maanden lang op beide oren slapen. Een exclusieve waarborg die enkel toebehoort aan Subaru Insurance.

(Geldt niet voor wagens onder Full Leasing contract, noch voor tweedehands wagens).

Recht op doel

Bij Subaru Insurance draait alles rond de verzekeringnemer. Iemand die met een schadegeval wordt geconfronteerd, hoeft niet nóg meer zorgen aan zijn hoofd, vinden wij. Daarom beperken we de rompslomp tot het minimum en reageren we altijd supersnel. Gewoon even bellen naar een gratis telefoonnummer 0800/400.20 en u mag rekenen op een persoonlijke service. De adviseurs van Subaru Insurance zoeken voor u altijd de snelste en meest doeltreffende oplossing.

Minder formaliteiten, meer eenvoud, dat is een pak van uw hart.  

Gratis en onmiddellijke bijstand

Onze “CAR RELAX” bijstand is volledig gratis**. Hij is inbegrepen in de Mitsubishi Insurance Standaard en geldt van zodra u uw contract hebt getekend.

De goedkoopste reisverzekering op de markt

Deze volledige reisbijstand verzekert u overal ter wereld voor slechts 43,38 € per jaar.  

Bij Subaru Insurance worden goede bestuurders beloond

Indien u het Subaru Insurance ALL IN onderschrijft, dan geniet u over een BM*** eigen aan de dekking Eigen Schade. Bij het afsluiten van de polis zal deze identiek zijn aan diegene van toepassing in Burgerlijke Aansprakelijkheid****. In de loop van het contract zal uw BM Eigen Schade evolueren volgens het gebruikelijke principe. Jaarlijks zal deze met 1 punt dalen indien er het voorbije jaar geen vergoedingen werden uitbetaald door uw waarborg Eigen Schade. Op deze manier geniet u van een extra korting op uw premie Eigen Schade.

* Enkel geldig voor de TOP-FORMULE.

** Voor elke wagen jonger dan 6 jaar bij de onderschrijving.

*** Bonus Malus.

**** Behalve indien u reeds over een BM Eigen Schade beschikt

Back to top