Autofinanciering

AUTOFINANCIERING VOOR UW SUBARU, FUSO CANTER OF 100% ELEKTRISCHE AUTO

Garage – carrosserie V.J.B. Motors biedt U budgetvriendelijke autofinanciering aan zodat uw financiële bewegingsvrijheid gegarandeerd blijft. Uw eigen middelen blijven immers beschikbaar voor andere projecten. Bij garage – carrosserie V.J.B. Motors nv geven wij U professioneel advies op maat, u krijgt het voordeligste krediet voor uw specifieke situatie, U mag rekenen op een snelle, soepele beslissing: onmiddellijke zekerheid en U bespaart moeite en tijd, want u regelt de aankoop van uw Mitsubishi of Subaru wagen en de autofinanciering via dezelfde contactpersoon.

 Bij ons heeft U de mogelijkheid uit 3 financieringsformules:

 1. Flexibel en voordelig: verkoop op afbetaling

 Deze klassieke autofinanciering is soepel en voordelig. Er is de wettelijke verplichting om een voorschot van minimum 15 % van het factuurbedrag te betalen. De terugbetalingen kunt u spreiden over 24 tot 60 maanden, afhankelijk van het te financieren bedrag en uw wensen en aan een vaste rentevoet.

Voor wie is deze financiering geschikt?

Particulieren, vrije beroepen, zelfstandigen en vennootschappen.

 2. Als u kiest voor een beperkt voorschot: lening op afbetaling

De voordelen van de lening op afbetaling lijken goed op die van de verkoop op afbetaling. Wel geniet u extra soepelheid wat betreft het voorschot. Dit varieert tussen de 0 % en 14 % op het factuurbedrag. U kunt dus ook kiezen om helemaal geen voorschot te betalen: 100 % financiering.

De looptijd hangt af van het te financieren bedrag, volgens uw wensen.

Voor wie is deze autofinanciering geschikt?

Particulieren, vrije beroepen. Ideaal wanneer u een klein of zelfs geen voorschot wenst te betalen.

 3. De budgetvriendelijke formule: Balloon-financiering

Deze unieke budgetformule is een speciale vorm van de verkoop op afbetaling. Dit betekent dat u minimum 15 % van het factuurbedrag als voorschot dient te betalen. U geniet van een vaste rentevoet, die wordt uitgedrukt in een jaarlijks kostenpercentage.

Speciaal is dat er een verhoogde laatste aflossing is. Die bestaat uit de flexibele restwaarde van de wagen en een laatste maandaflossing. Die restwaarde wordt bepaald door de verdeler volgens het model en het profiel van de klant.

Op het einde van het contract hebt u 3 opties:

a) U ruilt het voertuig in voor een nieuw model. Met de overeengekomen eindwaarde betaalt u het saldo van de autofinanciering af.   

b) U verkoopt het voertuig en lost daarmee de verhoogde laatste betaling af.

c) U behoudt de wagen en betaalt de autofinanciering af.  

Voor wie is deze autofinanciering geschikt?  

Ideaal voor particulieren die eigenaar willen zijn en die snel (bijvoorbeeld om de 3 jaar) van wagen willen wisselen, die graag zorgeloos met een recent voertuig willen rijden, die een budgetvriendelijke financieringsvorm wensen met lagere maandaflossingen.

Back to top