Mitsubishi Outlander PHEV Canter    50 years in transportation Subaru   Het merk Mitsubishi Motors Brand Movie E-boxer, Hybrid, The Subaru Way

Wij vervangen de autoruit van uw Mitsubishi of Subaru

Bij garage – carrosserie V.J.B. Motors kan U terecht voor het repareren of vervangen van autoruiten van de merken Mitsubishi, Subaru, Fuso Canter en MG Rover.

Krassen op en sterren in de autoruit; zelfs de meest voorzichtige chauffeur kan er mee te maken krijgen. Een kras in uw voorruit of een ster in de autoruit kan meerdere oorzaken hebben. Ruitenwissers kunnen met droog weer gaan schuren op de ruit; hagel, zand of grind zijn daarnaast boosdoeners. In de winter ijs van de ruiten wegkrabben is tevens nooit gezond voor het glas. Beter kunt u daarvoor een flesje ruitontdooier aanschaffen.

Autoruit repareren

Als u een krasje of ster in een van uw autoruiten ontdekt, is het essentieel dat u zo snel mogelijk ruitreparatie aanvraagt bij ons. Door temperatuurwisselingen binnen en buiten uw auto, kan een beschadiging snel groter worden. Garage – carrosserie V.J.B. Motors repareert autoruiten snel en goedkoop. Bij krassen en sterren van maximaal 4 centimeter omtrek passen wij een hars toe die de beschadiging opvult en vrijwel geen plekken achterlaat.

Autoruit vervangen

Zijn krassen of sterren groter dan 4 centimeter, dan moet de autoruit vervangen worden. Garage – carrosserie V.J.B. Motors plaatst direct de bestelling en regelt een vervolgafspraak met u voor plaatsing van de autoruit. Mocht u door uw verzekeraar om wat voor reden dan ook naar een andere schadehersteller worden gestuurd en u stelt dit niet op prijs, dan staat u in uw recht om de auto bij garage – carrosserie V.J.B. Motors te laten herstellen.

Maak hier een afspraak voor het herstellen of vervangen van uw autoruit

Back to top