Operationele Autoleasing

OPERATIONELE AUTOLEASING VOOR UW BEDRIJFSWAGENS


Als wagenparkbeheerder bent u bij garage – carrosserie V.J.B. Motors nv aan het juiste adres voor de operationele autoleasing van uw bedrijfswagens Mitsubishi, Subaru en Fuso Canter. Vanuit onze jarenlange ervaring bieden wij het ideale kader om de zakelijke klanten een 
uitermate excellente service aan te bieden, aangepast aan uw noden. Vanuit ons breed gamma merken van Japanse top-kwaliteit bieden wij uw wagens die specifiek ontworpen werden om te beantwoorden aan de verwachtingen van bestuurders die dagelijks onderweg zijn met hun wagen. Als bevoorrechte klant kunt u bovendien ook genieten van specifieke en uitzonderlijke fleetcondities. Voor onze zakelijke klanten is er gratis Wireless Internet verbinding voorzien in onze wachtruimte zodat U rustig kan verder werken terwijl U op uw wagen wacht.

Bij garage – carrosserie V.J.B. Motors nv bieden wij U bovendien gespecialiseerde diensten en producten, waardoor wij onze professionele klanten een offerte volledig op maat kunnen maken. Hiervoor werken wij uitsluitend met vooraanstaande partners. Operationele autoleasing kan alle diensten verbonden aan het gebruik van uw voertuig omvatten, met name onderhoud en herstelling, vervanging van banden (als optie eveneens winterbanden), verzekering, brandstof, vervangwagen. Voordeel van een dergelijk contract: u kunt perfect budgetteren, de kostprijs per maand ligt immers contractueel vast en u hebt een oplossing op maat voor uw voertuig.

Back to top