subaru solterra
Subaru Solterra: nieuwe elektrische Subaru SUV op komst

• Eerste FUSO-bus geïntroduceerd in 1932
• Iconisch merk hoeksteen in Aziatische portfolio van Daimler Truck
• FUSO levert vrachtwagens en bussen aan meer dan 170 landen, goed voor een kwart van de verkoop van Daimler Trucks
• Aanstaande lancering van Next Generation eCanter

Leinfelden-Echterdingen – Daimler Trucks Aziatische dochteronderneming Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation (MFTBC; “FUSO”) viert de 90e verjaardag van het merk FUSO. De oorsprong van de iconische FUSO-naam gaat terug tot mei 1932, toen Mitsubishi’s eerste bus, de “B46 type deelauto”, vervaardigd op de Kobe Shipyard van de voormalige Mitsubishi Shipbuilding, werd FUSO genoemd. Deze naam werd gesuggereerd door een ingenieur op de scheepswerf. Het verwijst oorspronkelijk naar een grote heilige boom en wordt nu gebruikt als naam voor de hibiscusbloem. De 7 meter lange bus met 38 zitplaatsen was uitgerust met een 7 liter, 6 cilinder en 100 pk sterke benzinemotor. Ter herdenking van de eerste levering van de bus [...]

Johnny en Benny Roosen zijn voortaan de nieuwe bestuurders van V.J.B. Motors in Hasselt. Dertig jaar na de oprichting, nemen ze de fakkel van het autobedrijf over van hun ouders Valère en Ria.
  • 23/03/2022
  • Subaru
  • Posted by
  • Reacties uitgeschakeld voor Subaru en Matthias Casse stellen Subaru Forester ‘Black Belt Edition’ voor
matthias casse black belt
Matthias Casse ontwerpt gelimiteerde uitvoering Subaru Forester ‘Black Belt Edition’

Subaru en judoka Matthias Casse hebben de handen uit de mouwen gestoken en stellen samen de Forester ‘Black Belt Edition’ voor.

 Sinds begin 2019 is de Hemiksenaar Matthias Casse de merkambassadeur van Subaru en koppelt hij zijn gezicht aan het Japanse automerk met de zes sterren. Een van de creatieve ideeën, is het uitwerken van een gepersonaliseerde en gelimiteerde versie van de Forester.

 De basis voor deze ‘Black Belt Edition’ is een witte Crystal White Forester Modeljaar 2022, uitvoering Luxury. De wagen werd verder uitgerust met zwarte 18 inch velgen en een subtiele zwarte striping rondom en aangepaste zijspiegelkapjes. Binnenin aan passagierszijde werd onder het dashboard nog een extra zwarte bestickering voorzien met daarbij de benaming ‘Black Belt Edition by Matthias Casse’. Om het geheel compleet te maken, wordt elke ‘Black Belt Edition’ voorzien van een unieke, genummerde special edition badge.

subaru outback
De nieuwste Eyesight Driver Assist-technologie scoort 95% op het gebied van Safety Assist-prestaties, waardoor de SUBARU Outback de eerste auto is die het hoogste resultaat behaalde in alle voertuigklassen*2 en het beste cijfer ooit van een SUBARU-voertuig.
subaru forester 2022
Introductie van de Subaru Forester 2022e-BOXER

• Subaru Forester 2022 viert 25-jarig jubileum met vernieuwde, best uitgeruste versie tot nu toe

• Standaard voorzien van de nieuwste versie van EyeSight Driver Assist-technologie met 11 veiligheidsfuncties – 3 nieuw toegevoegd –

• Gebouwd op Subaru Global Platform voor een comfortabelere en verbeterde rit

• Uitgerust met verbeterde dual-mode X-Mode

Zaventem, 11 januari 2022 – Subaru Europe, dochteronderneming van Subaru Corporation, heeft vandaag de introductie aangekondigd van het modeljaar 2022 van de Subaru Forester.

Sinds zijn debuut in 1997 is de SUBARU Forester een populaire keuze onder klanten, die wordt gewaardeerd voor zijn veilig, leuk en betrouwbaar pakket. In de afgelopen 25 jaar werd er van de SUBARU Forester meer dan 357.000 eenheden verkocht in Europa, waarmee hij zichzelf opwerpt als een van de best-sellers in de line-up. De geaccumuleerde wereldwijde productie bereikt ongeveer 4,5 miljoen eenheden.

subaru forester 2022
V.J.B. Motors lanceert het S-LABEL© , een kwaliteitslabel voor tweedehandsvoertuigen van het merk Subaru. Met dit kwaliteitslabel bent U altijd zeker van een uitstekend kwaliteit en betrouwbaarheid.
Fuso Canter 2022
FUSO, dochteronderneming van Daimler Truck, kondigt de start van de productie (SOP) van de nieuwste generatie FUSO Canter in Europa aan. Vanaf december 2021 rolt de lichte vrachtwagen van de productielijn in de Europese FUSO-fabriek in Tramagal, Portugal. De SOP van de nieuwste generatie markeert de volgende mijlpaal in het succesverhaal van de FUSO Canter.
Subaru Solterra frontview
Dit is hem! Onze eerste volledig elektrische SUV, de Subaru Solterra, werd vanuit Japan aangekondigd. We zijn zeer benieuwd naar de nieuwe auto en we kunnen niet wachten om de komende weken en maanden meer informatie met jullie te delen tot de lancering in 2022.
e-mobility comfort pack

Kies nu voor het e-Mobility Comfort Pack. De 3-in-1 oplossing voor uw duurzame, slimme en milieubewuste mobiliteit.

Met ons uitgekiend e-Mobility Comfort Pack doet U al uw dagdagelijkse verplaatsing volledig elektrisch en kiest U voor een duurzame, milieubewuste mobiliteit. Dankzij het meegeleverde slimme thuislaadstation Electricea @Home heeft U altijd en overal inzicht in uw verbruik. Het laadstation kan bovendien integraal onderdeel uitmaken van het totale energie management systeem.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD
SUBARU behaalt topscores in Amerikaanse klantentevredenheidsindex automobiel-onderzoek. Subaru door klanten als hoogste gerangschikt in algemene kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.
Back to top