XEV YOYO MY23
XEV YOYO, de 100% elektrische stadsauto ontworpen voor de agglomeratie, is nu beschikbaar in 4 nieuwe versies, om nog meer comfort, stijl en plezier te brengen in stedelijke mobiliteit
Subaru Solterra AWD EV
AWD biedt specifieke voordelen voor elektrische voertuigen zoals betere tractie, stabiliteit in bochten, en meer evenwichtige prestaties. SUBARU's Symmetrical All Wheel Drive-systeem maakt het verschil door optimale grip en prestaties te bieden onder verschillende rijomstandigheden, waardoor de volledig elektrische SUBARU Solterra een uitstekende keuze is.
Subaru mobility days
TIJDELIJKE EN EXCLUSIEVE PROMOTIES TOT 15 OKTOBER

Subaru geeft gas! Spreekwoordelijk dan toch …

Kom langs en ontdek onze SUV’s tijdens de Mobility Days van 15-9 t/m 15-10!

Profiteer van TIJDELIJKE EN EXCLUSIEVE promoties tot en met 15 Oktober.

5 redenen om NU uw nieuwe Subaru te kiezen:

* First-come, First-served: acties enkel geldig op Benelux stockwagens
* XV e-Boxer Run-out actie:  om plaats te maken voor de nieuwe Subaru Crosstrek MY24
* FORESTER EN OUTBACK: Vermijd aangekondigde prijsstijgingen. Nieuwe modeljaren Forester MY24 en Outback MY24 gaan in productie. Geen productwijzigingen, wel prijsstijgingen.
* OUTBACK 50Y AWD Anniversary editie: Speciale serie Subaru Outback aan onklopbare prijs met gratis navi en elektrische kofferklep t.w.v. 1500 €
* SOLTERRA MY23: Tijdelijke en exclusieve promoties op laatste voertuigen in stock

Bekijk hier onze stockpromoties TIJDELIJKE PROMOTIE OP SUBARU SOLTERRA 100% elektrisch, 100% futureproof.

Ontdek de Subaru Solterra. Kom langs [...]

Subaru Corporation heeft zijn geconsolideerde financiële resultaten voor het afgelopen boekjaar gepubliceerd, inclusief de toekomstplannen voor volledig elektrische voertuigen. Het bedrijf heeft aangekondigd dat tegen eind 2026 vier volledig elektrische SUV-modellen leverbaar zullen zijn.
SUBARU staat op de tweede plaats algemeen en op de eerste plaats als "mainstream" merk in de merkenranglijst die werd gepubliceerd door het tijdschrift Consumer Reports, een onafhankelijke, non-profit ledenorganisatie.
Electric Brands VDL Nedcar
VDL Nedcar, een van Europa's grootste contractfabrikanten, met een omzet van meer dan twee miljard euro, zal in de toekomst voor ElectricBrands de XBUS en de Evetta gaan produceren. Met VDL Nedcar heeft de start-up, in Nederland, voor de fabricage van zijn lichte elektrische voertuigen, een gevestigde productiepartner gevonden, met veel ervaring.
Fuso Canter
FUSO, de Japanse dochteronderneming van Daimler Truck en een van de toonaangevende fabrikanten van bedrijfsvoertuigen in Azië, viert de 60e verjaardag van zijn Canter lichte vrachtwagen. Sinds de marktintroductie in 1963 zijn er wereldwijd meer dan 4,5 miljoen FUSO Canters geproduceerd.
XEV BMS
XEV YOYO is aanwezig op het autosalon van Brussel met het modeljaar 2023 in de kleur Crushed Mint
De Subaru Solterra behaalt de maximale scoren van vijf sterren in de EURO NCAP veiligheidstest.

De belangrijkste verkiezing in autoland is misschien wel de Auto van het Jaar-verkiezing. Elk jaar kiest een jury van 68 onafhankelijke, internationale journalisten uit 22 landen hun winnaar. Dat is vaak de auto die dat jaar het meest vernieuwend is, het beste rijdt en of de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Voor de Auto van het Jaar-verkiezing 2023 waren maar liefst 45 nieuwe modellen geselecteerd, 27 schopten het tot de longlist en uit die 27 is de shortlist gerold bestaand uit zeven auto’s. Op die lijst staat, en dat is een mooie opsteker voor Subaru, de Subaru Solterra als een van die zeven kanshebbers op de felbegeerde titel Auto van het Jaar 2023. De uitslag van de verkiezing wordt tijdens de autotentoonstelling van Brussel, op 13 januari bekend gemaakt.

Back to top