zero-emissie premie micro-car XEV YOYO
De zero-emissie premie van de Vlaamse regering geldt ook op de micro-cars zoals de XEV YOYO
Subaru Safe 8
Subaru verlengt de garantietermijn op zijn nieuwe auto’s van vijf naar acht jaar. De uitgebreide garantie benadrukt de voortdurende toewijding van Subaru aan veiligheid en kwaliteit.
De vernieuwde Subaru Solterra, nu beschikbaar bij V.J.B. Motors in Hasselt, biedt verbeterde laadprestaties, meer veiligheid met een uitgebreider rijhulpsysteem, en een riante garantiedekking van acht jaar, zonder kilometerbeperking.
Rijden met een elektrische wagen, het lijkt wel een vraag op leven en dood tegenwoordig. En ik moet toegeven, met een EV naar Parijs … ? Maar via deze roadtrip kunnen we wel 4 grote mythes ontkrachten, die regelmatig worden opgeworpen om het gebruik of de aanschaf van een EV te minimaliseren.
Mitsubishi Fuso plant Tramagal (Portugal) celebrates anniversary: 60 years of truck manufacturing
De Mitsubishi Fuso-fabriek in Tramagal, Portugal, viert haar 60-jarig jubileum als productiehub voor FUSO Canter-modellen, met een recordproductie van 11.800 vrachtwagens in 2023, terwijl ze zich blijft inzetten voor duurzaamheid en investeert in haar werknemers en de lokale gemeenschap.
Subaru Solterra AWD EV
AWD biedt specifieke voordelen voor elektrische voertuigen zoals betere tractie, stabiliteit in bochten, en meer evenwichtige prestaties. SUBARU's Symmetrical All Wheel Drive-systeem maakt het verschil door optimale grip en prestaties te bieden onder verschillende rijomstandigheden, waardoor de volledig elektrische SUBARU Solterra een uitstekende keuze is.
wereldpremiere subaru forester 2025
Subaru Corporation onthulde de geheel nieuwe SUBARU Forester 2025 (U.S. model) op de 2023 Los Angeles Auto Show
XEV YOYO MY23
XEV YOYO, de 100% elektrische stadsauto ontworpen voor de agglomeratie, is nu beschikbaar in 4 nieuwe versies, om nog meer comfort, stijl en plezier te brengen in stedelijke mobiliteit
Subaru Corporation heeft zijn geconsolideerde financiële resultaten voor het afgelopen boekjaar gepubliceerd, inclusief de toekomstplannen voor volledig elektrische voertuigen. Het bedrijf heeft aangekondigd dat tegen eind 2026 vier volledig elektrische SUV-modellen leverbaar zullen zijn.
SUBARU staat op de tweede plaats algemeen en op de eerste plaats als "mainstream" merk in de merkenranglijst die werd gepubliceerd door het tijdschrift Consumer Reports, een onafhankelijke, non-profit ledenorganisatie.
Back to top