subaru solterra
Subaru Solterra: nieuwe elektrische Subaru SUV op komst
Om het Corona-virus geen kans te geven en in het belang van uw en onze gezondheid, vragen wij U om volgende veiligheidsvoorschriften na te leven in ons bedrijf. Onze showroom is open. Testritten kunnen op afspraak. Onze werkplaats blijft open voor onderhoud, herstellingen, bandenwissels, koetswerkherstelling, ...
subaru forester 2022
Introductie van de Subaru Forester 2022e-BOXER

• Subaru Forester 2022 viert 25-jarig jubileum met vernieuwde, best uitgeruste versie tot nu toe

• Standaard voorzien van de nieuwste versie van EyeSight Driver Assist-technologie met 11 veiligheidsfuncties – 3 nieuw toegevoegd –

• Gebouwd op Subaru Global Platform voor een comfortabelere en verbeterde rit

• Uitgerust met verbeterde dual-mode X-Mode

Zaventem, 11 januari 2022 – Subaru Europe, dochteronderneming van Subaru Corporation, heeft vandaag de introductie aangekondigd van het modeljaar 2022 van de Subaru Forester.

Sinds zijn debuut in 1997 is de SUBARU Forester een populaire keuze onder klanten, die wordt gewaardeerd voor zijn veilig, leuk en betrouwbaar pakket. In de afgelopen 25 jaar werd er van de SUBARU Forester meer dan 357.000 eenheden verkocht in Europa, waarmee hij zichzelf opwerpt als een van de best-sellers in de line-up. De geaccumuleerde wereldwijde productie bereikt ongeveer 4,5 miljoen eenheden.

subaru forester 2022
S-label
V.J.B. Motors lanceert het S-LABEL© , een kwaliteitslabel voor tweedehandsvoertuigen van het merk Subaru. Met dit kwaliteitslabel bent U altijd zeker van een uitstekend kwaliteit en betrouwbaarheid.
Fuso Canter 2022
FUSO, dochteronderneming van Daimler Truck, kondigt de start van de productie (SOP) van de nieuwste generatie FUSO Canter in Europa aan. Vanaf december 2021 rolt de lichte vrachtwagen van de productielijn in de Europese FUSO-fabriek in Tramagal, Portugal. De SOP van de nieuwste generatie markeert de volgende mijlpaal in het succesverhaal van de FUSO Canter.
Subaru Solterra frontview
Dit is hem! Onze eerste volledig elektrische SUV, de Subaru Solterra, werd vanuit Japan aangekondigd. We zijn zeer benieuwd naar de nieuwe auto en we kunnen niet wachten om de komende weken en maanden meer informatie met jullie te delen tot de lancering in 2022.
e-mobility comfort pack

Kies nu voor het e-Mobility Comfort Pack. De 3-in-1 oplossing voor uw duurzame, slimme en milieubewuste mobiliteit.

Met ons uitgekiend e-Mobility Comfort Pack doet U al uw dagdagelijkse verplaatsing volledig elektrisch en kiest U voor een duurzame, milieubewuste mobiliteit. Dankzij het meegeleverde slimme thuislaadstation Electricea @Home heeft U altijd en overal inzicht in uw verbruik. Het laadstation kan bovendien integraal onderdeel uitmaken van het totale energie management systeem.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD
SUBARU behaalt topscores in Amerikaanse klantentevredenheidsindex automobiel-onderzoek. Subaru door klanten als hoogste gerangschikt in algemene kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.
Fuso Canter 2021
Start of Sales: nieuwe Fuso Canter. FUSO introduceert de geheel nieuwe Canter in Europa. De nieuwe Canter ondergaat grote updates op het gebied van design, veiligheid en comfort
E-mobility
Ontdek ons aanbod duurzame elektrische mobiliteit bij V.J.B. Motors tijdens onze E-Mobility Ontdekkingsdagen naar aanleiding van de Europese Week van de Duurzame Mobiliteit van 16 tot 22 September.
laadpalen
Per 1 september 2021 subsidie op laadpalen in België

V.J.B. Motors biedt professionele laad- en energieoplossingen en werkt hiervoor samen met onze toeleverancier en erkend installateur Electricea. We hebben een oplossing voor elke situatie en elk budget. Of het nu gaat om een laadpaal bij u thuis of een geïntegreerde oplossing op uw bedrijf voor opwekking, opslag, beheer en verbruik van uw energiestromen.

De aankoop en installatie van laadpalen of laadstation is altijd maatwerk en sterk afhankelijk van de bestaande infrastructuur. Na bestelling van de laadpaal of laadstation nemen wij contact met U op om een voorstel op maat aan te bieden voor de installatie van uw laadoplossing, geijkt op uw specifieke situatie. Onze leverancier Electricea, maakt alles inzichtelijk en beheerbaar. Van levering tot installatie en van administratie tot facturatie: één totaalleverancier, één aanspreekpunt, één geïntegreerde oplossing.

Ontdek ons aanbod laadpalen Tegemoetkomingen vanuit de Federale Overheid op laadpalen vanaf 1 September

De

De volledig nieuwe SUBARU Outback heeft de maximale score van vijf sterren behaald in het Europese beoordelingsprogramma voor nieuwe auto's EuroNCAP 2021*. De SUBARU Outback behaalt de hoogste score tot nu toe in zijn klasse op het gebied van bescherming van kinderen* en heeft de hoogste score behaald in zowel de klasse Safety Assist* als de klasse Kwetsbare weggebruikers*, volgens de laatst geldende test. Ontdek de geheel nieuwe Outback op https://www.outback.subaru.be/?lang=nl
Back to top