XEV YOYO. Revolutie in stadsmobiliteit
XEV YOYO is het volledig elektrische stadsvoertuig ontworpen door XEV. XEV YOYO, met een structuur om maximale bescherming te garanderen en zijn compacte formaat, heeft een bereik van 150 km en combineert Italiaanse stijl in zijn futuristische lijnen en 9 boeiende kleurencombinaties met innovatieve technologieën zoals 3D-print technologie. en Battery Swapping voor nog meer gemak en flexibiliteit.
XEV BMS
XEV YOYO is aanwezig op het autosalon van Brussel met het modeljaar 2023 in de kleur Crushed Mint
De Subaru Solterra behaalt de maximale scoren van vijf sterren in de EURO NCAP veiligheidstest.

De belangrijkste verkiezing in autoland is misschien wel de Auto van het Jaar-verkiezing. Elk jaar kiest een jury van 68 onafhankelijke, internationale journalisten uit 22 landen hun winnaar. Dat is vaak de auto die dat jaar het meest vernieuwend is, het beste rijdt en of de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Voor de Auto van het Jaar-verkiezing 2023 waren maar liefst 45 nieuwe modellen geselecteerd, 27 schopten het tot de longlist en uit die 27 is de shortlist gerold bestaand uit zeven auto’s. Op die lijst staat, en dat is een mooie opsteker voor Subaru, de Subaru Solterra als een van die zeven kanshebbers op de felbegeerde titel Auto van het Jaar 2023. De uitslag van de verkiezing wordt tijdens de autotentoonstelling van Brussel, op 13 januari bekend gemaakt.

ElectricBrands Productportfolio
Het Duitse bedrijf ElectricBrands presenteerde drie prototypes in wereldpremières. Mobiliteit verandert ingrijpend. In tijden van klimaatcrisis is er vraag naar duurzame vormen van voortstuwing en nieuwe oplossingen voor de transporttransitie. Dit waren precies de onderwerpen op de IAA Transportation (20 t/m 25 september 2022) in Hannover. Hier komen onder andere elektrische lichte voertuigen in beeld.
fuse ecanter
Pionier en koploper in elektrische vrachtwagens: Daimler Truck viert de Europese première van FUSO's Next Generation eCanter op IAA Transportation 2022. Krachtiger, efficiënter, meer bereik - en een breed scala aan toepassingen: dit is de essentie van de Next Generation eCanter van FUSO, gepresenteerd op de IAA Transportation 2022. Sinds de introductie van de eCanter in 2017, wordt FUSO, de Japanse dochteronderneming van Daimler Truck, beschouwd als pionier en koploper op het gebied van elektrische vrachtwagens en werkt consequent aan de implementatie van duurzame, CO2-neutrale transportoplossingen.
all-wheel drive

Tokio, 15 september 2022 – Subaru Corporation is verheugd dit jaar de 50e verjaardag van het debuut van zijn All-Wheel Drive (AWD)-systeem te vieren. Sinds de introductie van de Subaru Leone 4WD Estate Van, Japans eerste in massa geproduceerde AWD-personenauto, in september 1972, heeft het bedrijf tot op heden ongeveer 21 miljoen*1 AWD-voertuigen geproduceerd.

AWD-modellen zijn momenteel goed voor 98%2 van Subaru’s wereldwijde verkoop, en al die AWD-modellen3 zijn uitgerust met het Subaru Symmetrical AWD-systeem met de horizontaal tegenover elkaar geplaatste “Boxer”-motor.

Het meest onderscheidende kenmerk van Subaru’s Symmetrical AWD is een symmetrisch geplaatste aandrijflijn in combinatie met een in lengterichting gemonteerde boxermotor die in lijn daarmee is geplaatst. De combinatie van het lage zwaartepunt van de boxermotor en de superieure gewichtsbalans van de symmetrische aandrijflijn maximaliseert de stabiliteit en tractie die [...]

triatlon Hasselt

Op zondag 18.09.2022 zal in Kuringen de eerste editie van de Triatlon Hasselt plaatsvinden. Zwemmen in het Albertkanaal, een fietsparcours langs het jaagpad en vlak loopparcours vormen de basis van deze unieke wedstrijd. Uiteraard zullen talrijke mogelijkheden voor supporters niet ontbreken in deze spectaculaire triathlon. IronTeam Hasselt organiseert in samenwerking met Stad Hasselt een 1/8ste triatlon event in onze Limburgse hoofdstad.

Met dit event wil Ironteam Hasselt triatlon en gezond sporten in de kijker zetten. Bij Subaru en V.J.B. Motors geloven we dat er geen betere manier is om gezond te worden dan door jezelf tot het uiterste te drijven terwijl je geniet van het buitenleven. Daarom dragen we graag ons steentje bij aan de organisatie van dit uniek evenement.

Full Hasselt Logo

Voor het sportief seizoen 2022-2023 is V.J.B. Motors met Subaru sponsor van de Hasseltse zaalvoetbalclub Full Hasselt

Full Hasselt speelt in eerste nationale KBVB Futsal, heeft 20 teams en meer dan 250 leden verspreid over zowel jongerenteams, dames- en herenteams. Voor het komende seizoen wil Full Hasselt evolueren naar de top 6 van het nationale Futsal en minstens in de linker tabelhelft eindigen. V.J.B. Motors ondersteunt hen graag bij deze sportieve doelstellingen.

Wedstrijden vinden plaats op vrijdagavond in de sporthal Alverberg te Hasselt.

Meer info vind je op de website https://fullhasselt.be/

of volg hen via Facebook of Instagram.

piaggio porter np6
V.J.B. Motors is voortaan officiële verdeler van Piaggio Commercial en biedt de nieuwe Piaggo Porter NP6 aan op de Limburgse markt. De Piaggio Porter NP6 is de nieuwste telg in het gamma bedrijfsvoertuigen van Piaggio. Het betreft een bijzonder compact en efficiënt voertuig, zowel wat betreft laadvermogen, rijeigenschappen en milieuvriendelijkheid.
Back to top