Promoties

VIND HIER ONS ACTUEEL AANBOD STOCKWAGENS

Op zoek naar een voordelige en direct leverbare Subaru of 100% elektrische wagen? Bekijk hieronder ons actueel aanbod stockwagens van garage – carrosserie V.J.B. Motors te Hasselt.

BIj V.J.B. Motors koopt U in vertrouwen en met 100% zekerheid uw nieuwe Subaru of elektrische wagen. Vindt U niet direct wat U zoekt contacteer ons dan en wij helpen U graag verder. De stockwagens hieronder vermeld zijn ONLINE bestelbaar en direct uit voorraad leverbaar.

Wij hanteren een eenvoudig en transparant bestelproces:

1/ Klik op de knop “NU BESTELLEN
2/ Kies uw kleur en eventuele opties
3/ Er verschijnt een voorschot optie (10% van het totale bedrag)
4/ Klik nogmaals op de knop “NU BESTELLEN
5/ Er verschijnt een overzicht pagina met een prijsoverzicht van de door U geselecteerde wagen en opties.
6/ Klik op “DOORGAAN NAAR AFREKENEN“, vul uw contactgegevens in, kies de gewenste betaalmethode en bevestig met de knop “NU BESTELLEN” om het voorschot (10%) te betalen.
7/ Na betaling van het voorschot wordt de wagen aan U toegewezen en nemen wij contact met U op om alle formaliteiten door te nemen.
8/ U ontvangt van ons per email een bestelbon met de specificaties van uw bestelling en wettelijke voorwaarden
9/ Na ontvangst van de tegengetekende bestelbon is de bestelling definitief. Uw bestelling is pas definitief na het verstrijken van de periode van het herroepingsrecht (14 dagen) conform onze gebruiksvoorwaarden. Het restbedrag dient betaald te worden vóór vrijgave van de documenten benodigd voor de inschrijving van het voertuig.
10/ Na betaling van het restsaldo ontvangt U alle documenten nodig voor de inschrijving van het voertuig.
11/ Na ontvangst van het origineel inschrijvingsbewijs en/of nieuwe nummerplaat nemen wij contact met U op om de afhaling of levering van het voertuig af te spreken.

33 Voertuigen overeenstemmend met:
  • Alle advertenties
Back to top