Piaggio Porter NP6 van Piaggio Commercial

THE CITY TRUCK

De nieuwe Piaggio Porter NP6 is de nieuwste telg in het gamma bedrijfsvoertuigen van Piaggio Commercial. Het betreft een compact en efficiënt voertuig, zowel wat betreft laadvermogen, rijeigenschappen en milieuvriendelijkheid. De Piaggio Porter NP6 is af-fabriek beschikbaar als chassis-cabine, pick-up of achterwaartse kipper. Dankzij zijn veelzijdig chassis-cabine concept zijn alle soorten opbouw mogelijk voor diverse doeleinden.

Piaggio stelt twee volledig ecologische aandrijflijnen voor, CombiFuel genaamd: een viercilinder in lijn, 1,5 liter, Euro 6 met een gecombineerd brandstofsysteem: benzine+LPG of benzine+methaan. De Porter NP6 is door zijn beperkte afmetingen geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen maar kan toch 1,6 ton vervoeren op zijn 6,9 m2 grote laadvloer.

De Piaggio Porter NP6 is ideaal geschikt voor kleine aannemers, vloten van gemeenten en steden, overheidsvloten en last mile delivery. Vooral bij koerierdiensten is er een vraag naar dergelijke voertuigen. In het licht van Lage Emissie Zones is uitstoot ook belangrijk. Daarom zal er vanaf 2024 ook een volledig elektrische versie beschikbaar zijn. Een van de varianten is trouwens de Van-Up. Deze bestelwagen kan over zijn hele lengte geopend worden met schuifdeuren. Bijzonder interessant voor koerierdiensten.

Back to top