LOVE WINS – Award-winnend automerk Subaru haalt diverse opeenvolgende bekroningen binnen.

LOVE WINS – Award-winnend automerk Subaru haalt diverse opeenvolgende bekroningen binnen.

Subaru Love Wins

Subaru Love Wins

Klantentevredenheid

De factor ‘klanttevredenheid’ geldt als een groot goed in de autobranche. Het merk dat op dit punt optimaal presteert, weet zich verzekerd van een grote mate aan trouw van haar klanten. In het jaarlijkse ADAC AutoMarxX klanttevredenheidsonderzoek eiste Subaru de nummer 1-positie voor zich op! En dit al voor 6 jaar (2006, 2007, 2008, 2009, 2010 en 2012)!!! Tot de criteria behoren niet alleen klant- en producttevredenheid, maar ook het merkimago en bepaalde milieu- en veiligheidsaspecten.

Betrouwbaarheid

Ook in de categorieën ‘Overall Tevredenheid bij de Merken’ en ‘Pechstatistieken’ behaalde het merk de hoogst haalbare score. De topscore was uiteraard mede het gevolg van de veelgeprezen betrouwbaarheid die ook tot uiting kwam in de jongste Pechstatistieken van de ADAC. De Duitse organisatie houdt namelijk nauwkeurig bij welke merken al dan niet pechgevoelig zijn. In het rijtje minst pechgevoelige merken staat een merk fier bovenaan: Subaru! Met ondermeer titels van beste motoren en nominaties van beste die­selmotor ter wereld voor de Subaru Boxerdiesel is dit het ultieme bewijs dat de constante ambitie om topproducten te ontwikkelen zijn vruchten afwerpt. Immers, de legendarische betrouwbaarheid van Subaru vertaalt zich in klanttevredenheid. En tevredenheid vormt weer een solide basis voor succes in de toekomst. Niet voor niets bewees het Amerikaanse onderzoeksbureau Polk dat 95% van alle Subaru’s na 10 jaar nog steeds op de weg rijden en dat Subaru het best verkopende All-Wheel-Drive merk is van de laatste 6 jaar.

Safety meets design

Wereldwijd kaapt Subaru ook prijzen weg als merk met de hoogst haalbare veiligheidsscores (IIHS Top Safety Pick) over zijn ganse gamma. De Subaru Forester werd als enige tot driemaal toe bekroond tot winnaar van het MotorTrend Sport Utility of the Year en tot 4×4 SUV van het jaar in 2011 en 2014. De Subaru XV ontving bovendien reeds 2 keer de Good Design Award. Mede dankzij hun design en het nieuwe EyeSight*-systeem behalen verschillende modellen de hoogst mogelijke score in frontale crash preventie.

 Ook garage – carrosserie V.J.B. Motors, 6-sterren Subaru verdeler in Hasselt, is fier om met dit merk zijn algemene service en klantentevredenheid naar een hoger niveau te tillen. Kom ons Subaru-gamma zeker eens testen tijdens onze Subaru Award Days van 12 tot en met 20 September.

Bekijk hier de meest recente awards die Subaru in de wacht sleepte.

Overzicht Subaru Awards 2014

Subaru Love Wins

Subaru Love Wins

Back to top