Subaru Gooit Hoge Ogen

Subaru Gooit Hoge Ogen

In 2010 werd Subaru door ADAC voor het 5de jaar op rij wordt uit­geroepen tot meest kwaliteitsvolle, betrouwbaarste en klantvriendelijkste merk. In 2012 kon Subaru deze titel zelfs voor de 6de keer op zijn rekening schrijven. Na o.m. titels van beste die­selmotor ter wereld voor de Subaru Boxerdiesel en 4×4 van het jaar voor de Subaru Forester in 2011 en 2014 is dit het ultieme bewijs dat Subaru’s constante ambitie om topproducten te ontwikkelen zijn vruchten afwerpt. Immers, de legendarische betrouwbaarheid van Subaru vertaalt zich in klanttevredenheid. En tevredenheid vormt weer een solide basis voor succes in de toekomst. Ontdek hier de prijzenkast van Subaru.

De factor ‘klanttevredenheid’ geldt als een groot goed in de autobranche. Het merk dat op dit punt optimaal presteert, weet zich verzekerd van een grote mate aan trouw van haar klanten. Wat dit betreft heeft Subaru bij onze oosterburen een prachtige prestatie neergezet. In het jaarlijkse ADAC AutoMarxX klanttevredenheidsonderzoek eiste Subaru de nummer 1-positie voor zich op! En dit voor 5 jaar op rij (2006, 2007, 2008, 2009 en 2010)!!!

De ADAC organiseert het grootscheepse AutoMarxX-onderzoek sinds 2001. Dit jaar waren er maar liefst 35 automerken bij het onderzoek betrokken. Tot de criteria behoren niet alleen klant- en producttevredenheid, maar ook het merkimago en bepaalde milieu- en veiligheidsaspecten. Ook in de categorieën ‘Overall Tevredenheid bij de Merken’ en ‘Pechstatistieken’ behaalde Subaru de hoogst haalbare score. De topscore was uiteraard mede het gevolg van de veelgeprezen betrouwbaarheid van Subaru, die ook tot uiting kwam in de jongste Pechstatistieken van de ADAC. De Duitse organisatie houdt namelijk nauwkeurig bij welke merken al dan niet pechgevoelig zijn. In het rijtje minst pechgevoelige merken staat een merk fier bovenaan: Subaru!

Ook garage – carrosserie V.J.B. Motors, 6-sterren Subaru verdeler in Hasselt, is fier om met dit merk zijn algemene service en klantentevredenheid naar een hoger niveau te tillen. Kom SUBARU zeker eens testen. Maak HIER uw afspraak.

Wereldwijd kaapt Subaru ook prijzen weg als merk met de hoogst haalbare veiligheidsscores en dat over zijn ganse gamma. Ontdek hier de volledige prijzenkast van Subaru.

Bekijk hier de meest recente awards die Subaru in de wacht sleepte

Overzicht Subaru Awards 2014

Back to top