Subaru introduceert Safe8

Subaru introduceert Safe8

Garantieperiode van 5 naar 8 jaar zonder kilometerbeperking

  • Acht jaar garantie zonder kilometerbeperking
  • Brede garantiedekking voor zorgeloos rijplezier

Brussel,  7 december 2024 — SUBARU verlengt de garantietermijn op zijn nieuwe auto’s van vijf naar acht jaar. De uitgebreide garantie benadrukt de voortdurende toewijding van Subaru aan veiligheid en kwaliteit.

Dat Subaru veilige auto’s bouwt en steevast de hoogste scores haalt in onafhankelijke bots- en veiligheidstest in Europa en daarbuiten is uitgebreid bekend.  En ook Subaru’s bovengemiddelde resultaten in betrouwbaarheidsonderzoeken zijn voor velen geen verrassing meer.  Wie veilig en betrouwbaar op pad wil, kan maar moeilijk om een Subaru heen.

Om kopers van een Subaru nog meer gemoedsrust, of ‘Peace of Mind’ zoals dat bij Subaru heet, te bieden worden per 1 december alle nieuwe modellen voorzien van SUBARU Safe8, oftewel acht jaar garantie zonder kilometerbeperking. De garantie dekt technische problemen en arbeidsloon. Deze extra zekerheid komt boven op de vijf jaar pechhulp waarmee elke Subaru al jaar en dag wordt geleverd.

De uitgebreide garantie neemt niet alleen kosten en zorgen weg bij onvoorziene defecten, SUBARU Safe8 heeft ook een positieve invloed op de restwaarde van de auto, want hoe fijn is het om een auto binnen acht jaar aan een nieuwe eigenaar te kunnen verkopen, inclusief garantie? En de koper weet dat hij nog vele jaren zorgeloos van zijn gebruikte Subaru kan genieten.

Solterra en Crosstrek

De SUBARU Safe8-garantie geldt per 1 december voor alle nieuw verkochte Subaru’s, kent geen kilometerbeperking, is overdraagbaar bij verkoop van de auto en geldt in het buitenland. Ook de volledig elektrische Solterra valt onder dekking. De nieuwe SUBARU Crosstrek, die per 1 december bij de Subaru-dealer staat, is de eerste nieuwe Subaru, die standaard wordt geleverd met de uitgebreide garantietermijn van acht jaar.

Bron: Subaru Benelux, https://www.subaru.be

Back to top