XEV YOYO – de elektrische stadsauto

BORN FOR CHANGE.

THE URBAN MOBILITY REVOLUTION.

Hoe we ons vandaag de dag bewegen is helaas nog steeds het resultaat van gewoonten en waarden die we uit het industriële tijdperk hebben overgenomen met druk verkeer en fileproblemen als onvermijdelijke neveneffecten. De auto zoals wij die kennen, is niet altijd het meest geschikte persoonlijke vervoersproduct voor de hedendaagse stedelijke omgeving. Grote wagens die slechts een paar uur per week worden gebruikt, nemen waardevolle stedelijke ruimte in beslag, waardoor we verder moeten reizen om onze bestemmingen te bereiken, meer brandstof verbruiken en overmatige vervuilende stoffen uitstoten.

XEV YOYO IS EEN 100% ELEKTRISCHE STADSAUTO VOOR DUURZAME MOBILITEIT

XEV is een innovatief bedrijf en wil de technologie voor u laten werken. XEV streeft ernaar om innovatief en inclusief te zijn. De kenmerkende Italiaanse stijl in combinatie met geavanceerde 3D-printtechnologie en Battery Swapping System, geeft je maximale bewegingsvrijheid en expressie.

Met de nieuwe, volledig elektrische stadsauto XEV YOYO bereikt u al uw stedelijke bestemmingen op een stille en ecologische manier. Ervaar de stad op een nieuwe manier met de YOYO. Rijden en parkeren zijn nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij het compacte formaat en de kleine draaicirkel. De efficiënte, 100% elektrische motor biedt een stillere, duurzamere oplossing voor stedelijke mobiliteit.

Ontdek hieronder meer over deze kleine elektrische stadsauto of bestel de XEV YOYO meteen ONLINE

BEL ONS +32 11 28 33 90

XEV: stedelijke mobiliteit een plezier maken voor iedereen

XEV streeft naar technologische innovatie door de klant centraal te stellen in de mobiliteitservaring die het biedt. De kenmerkende Italiaanse stijl gecombineerd met de innovatieve Battery Swapping-technologieën, geeft maximale bewegingsvrijheid en expressie aan degenen die ervoor kiezen.

XEV YOYO is het voertuig dat is ontworpen voor stedelijke mobiliteit dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop u zich door de stad verplaatst met een iconische Italiaanse stijl. 100% elektrisch, YOYO heeft een actieradius van 150 km en haalt een snelheid van 90 km/u.

EEN RUIME KEUZE AAN KLEUREN VOOR ELKE PERSOONLIJKHEID!

YOYO is verkrijgbaar in 9 kleuren, uniek gemaakt door de contrasterende interne en externe chromatische accenten.

BEL ONS +32 11 28 33 90

STANDAARD FUNCTIES

De XEV YOYO is standaard zeer rijkelijk uitgerust voor de meest uiteenlopende behoeften nodig voor al uw verplaatsingen binnen de stedelijke agglomeratie.

HIGHTECH EN RUIM

Het interieur van de XEV YOYO herinnert aan het ontwerp en de kleuren die hem onderscheiden. Het passagierscompartiment is ontworpen om maximale ruimte en uitstekende helderheid te garanderen dankzij het panoramadak.

Het dashboard is standaard voorzien van een 7″ digitaal scherm met smartphone-ondersteuning. Airconditioning en verwarming zijn standaard inbegrepen en verder is hij voorzien van 3 USB-aansluitingen en diverse opbergvakken. De spiegels en ramen zijn elektronisch verstelbaar.

HET HOOGSTE NIVEAU VAN VEILIGHEID

Om maximale bescherming te garanderen, is de YOYO gebouwd rond een hoogsterkte stalen frame en voldoet deze volledig aan de Europese veiligheidsnormen. (High strength stalen kooiconstructie)

BEL ONS +32 11 28 33 90

PRIJZEN

De XEV YOYO is beschikbaar vanaf 16.990 € + kleurtoeslag 500 € = 17.490 € BTWincl.

Bij aankoop van de XEV YOYO geniet U van een Vlaamse zero-emissiepremie van 25%. MEER INFO

Bij aankoop van de XEV YOYO geniet U van een federale belastingsvermindering van 15% via uw personenbelasting

Nettoprijzen inclusief BTW. XEV YOYO catalogusprijs 17.490 € – Vlaamse Zero-Emissiepremie 25% (4.372,50 €) – 15% Federale belastingvermindering (2.623,50 €) = 10.494 €. Alle promoties en premies in mindering gebracht. Factuurprijs integraal te betalen aan V.J.B. Motors nv vóór levering. Overheidspremies aan te vragen bij de bevoegde overheidsinstanties volgens de geldende wetgeving en afhankelijk van uw persoonlijke fiscale situatie. Vlaamse Zero-Emissiepremie enkel geldig voor particulieren woonachtig in Vlaanderen met bestelling en levering in 2024 (publicatie Belgisch Staatsblad 20 Februari 2024

Inclusief Premium Delivery Pack en mode 3 Laadkabel. Het Premium Delivery Pack omvat rijklaar maken voertuig, premium tapijten, laadkabel voor thuisgebruik, volgeladen batterij, afleveringscontrole, 1ste controle na 2.000 km met inbegrip van vervangen transferolie, deskundige uitleg bij aflevering, 2 sleutels en wettelijke kit.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

 • Afmetingen (LxBxH): 2,53×1,5×1,56 m
 • Wielbasis: 1,68m
 • Gewicht: leeg 450 kg / maximum 863 kg
 • Bandenmaat: 155/65R14 (Easy, City, Tech) / 155/60R15 (Premium)
 • Draaistraal: 4,00 m
 • Motorvermogen: 7,5 kW nominaal / 15 kW maximum
 • Batterij type: Lithium-Ijzer-Fosfaat (LiFePO4) prismatische cellen
 • Capaciteit tractiebatterij: 10,4 kWh
 • Spanning tractiebatterij: 86V (bedrijfsspanning)
 • Rijbereik: tot 150 Km
 • Topsnelheid: 90 km/h
 • Oplaadtijd: < 3 uur (van 30%)
 • Oplaadvermogen: 2,2 kW (on-board charger)
 • Laadmogelijkheid: thuis (EU standaard Schuko) / publiek (EU type 2 Mennekes stekker)
 • Zitplaatsen / Deuren: 2
Back to top