Elektrische wagens

ONTDEK ONS AANBOD ELEKTRISCHE WAGENS


XEV YOYO

XEV YOYO is een volledig elektrische stadsauto (L7e) voor stedelijke mobiliteit geproduceerd door XEV en geschikt voor de meest uiteenlopende behoeften van wie zich in de stadscontext en daarbuiten moet verplaatsen. XEV YOYO is een revolutionair voertuig en combineert Italiaanse stijl in zijn futuristische lijnen en 9 boeiende kleurencombinaties. Deze kleine elektrische stadsauto zit boordevol met innovatieve technologieën zoals 3D-print technologie en Battery Swapping

UIT STOCK LEVERBAAR


SUBARU SOLTERRA

Maak je klaar om overal naartoe te gaan met de eerste 100% elektrische SUV van SUBARU. “SOLTERRA” is Subaru’s geheel nieuwe, volledig elektrische SUV in het C-segment en het zal het eerste Subaru-voertuig zijn dat wordt gebouwd op het  speciale e-Subaru Global Platform, specifiek ontwikkeld voor batterij-elektrische voertuigen (BEV).

UIT STOCK LEVERBAAR


X-BUS BUS

XBUS. Een modulair concept. Twee chassis varianten. Een oneindig aantal gebruiks-mogelijkheden dankzij een grote verscheidenheid aan chassis-onafhankelijke modules.

Ongeacht de chassisvariant die u kiest, kunt u uw XBUS snel en eenvoudig aanpassen aan uw behoeften, zo vaak u maar wilt.

Onze klassieker, de XBUS “BUS”. Met voldoende ruimte voor uw bagage en die van uw vrienden bent u altijd goed voorbereid, of u nu in de stad of op het platteland bent. De XBUS “BUS” bouwt voort op de modules “achtercabine” en “kofferbak”. Zo verhuizen de accu’s naar achteren en krijgt u meer beenruimte en een optimale gewichtsverdeling

VERWACHT IN 2024


X-BUS CAMPER

Met de XBUS “CAMPER” ervaart u onbeperkte vrijheid. Met een slaapplaats voor twee personen, een ruimtebesparende keuken met spoelbak, koelkast en kookplaat ben je altijd klaar voor een avontuurlijke reis.

VERWACHT IN 2024


X-BUS CABRIO

Houdt u ervan om de wind door uw haar te voelen? Dan is de XBUS “CABRIO” perfect voor u. Met de XBUS “CABRIO” heeft u de mogelijkheid om zowel in de bestuurderscabine als in de achtercabine het dak te openen. De achtermodule “Pick-Up Flaps” biedt u extra open opbergruimte voor bijvoorbeeld uw surfplanken.

VERWACHT IN 2024


Back to top