Nieuwe Mitsubishi L200 pick-up in wereldpremière

Werelddebuut van de nieuwe Mitsubishi L200 pick-up

Bangkok, 9 november 2018 – Mitsubishi Motors Corporation (MMC) kondigt vandaag de wereldpremière aan van de nieuwe Mitsubishi L200 pick-up (TRITON in andere continenten) in Bangkok en begint op 17 november met de verkoop in Thailand. De nieuwe Mitsubishi L200 is de nieuwste versie van een model dat dit jaar zijn 40e verjaardag viert en wordt geproduceerd in de Laem Chabang-fabriek van Mitsubishi Motors (Thailand) Co. Ltd. (MMTh), de producent en distributeur van MMC in Thailand. Voor de Europese markt wordt hij verwacht in het najaar van 2019. Wij houden U graag op de hoogte van de technische specificaties, line-up en prijzen voor de Belgische markt. Schrijf U hieronder in en blijf op de hoogte van alle informatie omtrent de nieuwe Mitsubishi L200. Lees verder onder het formulier.

Schrijf U hier in om meer informatie te ontvangen inzake technische specificaties, line-up en prijzen voor de Belgische markt.

Naam (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Ik wens op de hoogte te blijven van het laatste nieuws
JaNee

Het voertuig is een wereldwijd strategisch model dat, na de Thaise lancering, zal worden gelanceerd in de andere ASEAN-markten, evenals in Oceanië, het Midden-Oosten, Europa, Afrika en Latijns-Amerika. Uiteindelijk zal de Mitsubishi L200 worden verkocht in ongeveer 150 landen over de hele wereld. Voor de Europese markt wordt hij verwacht in het najaar van 2019. Ter gelegenheid van de wereldpremière verklaarde Osamu Masuko, CEO van Mitsubishi Motors: “De nieuwe Mitsubishi L200 is een van onze belangrijkste wereldwijde strategische modellen en het succes ervan zal het momentum van de duurzame groei van het bedrijf versnellen. Het nieuwe model biedt verbeteringen aan op het vlak van duurzaamheid, betrouwbaarheid en comfort ontwikkeld gedurende 40 jaar sinds de introductie van de serie. “Ik heb er alle vertrouwen in dat de nieuwe Mitsubishi L200 zal voldoen aan de uiteenlopende behoeften en wensen van onze klanten over de hele wereld.”

Mitsubishi L200 2020

Overzicht

De nieuwe Mitsubishi L200 is ontwikkeld volgens het “Engineered Beyond Tough” credo. Elementen die hem aanzienlijk concurrentieler maken, zijn onder andere: de krachtigere styling met de nieuwste versie van het Dynamic Shield frontontwerp; een verbeterd 4WD-systeem dat verbeterde off-roadprestaties levert en de nieuwste actieve veiligheids- en rijhulpsystemen. Het nieuwe model biedt aanzienlijke verfijningen aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid die de commerciële gebruiker nodig heeft en aan het comfort en het rijplezier van de particuliere gebruiker.

1. Krachtig ‘Engineered Beyond Tough’-ontwerp

De nieuwe Mitsubishi L200 is een gerevitaliseerd ontwerp onder het concept “Rock Solid” dat, zowel van de binnenkant als van de buitenkant, de essentie van het “Engineered Beyond Tough” credo belichaamt en volledig ondersteund wordt door technische bekwaamheid en knowhow.

Vooraanzicht

De voorkant is voorzien van het frontdesign concept van de nieuwe generatie “Dynamic Shield”. De hoge lijn van de motorkap en de stoerdere, hoger geplaatste koplampen geven het nieuwe model een krachtiger en imposanter uiterlijk.

Zij- en achteraanzicht

Nieuw gevormde carrosserie-bogen met contrastrijke scherpe lijnen, verlengde wieluitlopers en felle accenten accentueren de kracht en de moderniteit van een Mitsubishi Motors ‘truck. De geïntegreerde verlichting en bumperonderdelen maken deel uit van het stoere ontwerp. Het design van voor-en achterzijde wordt op die manier benadrukt en oogt visueel breder.

Interieur

De gerestylde binnenkant van de Mitsubishi L200 ademt een modern en robuust gevoel uit met accenten rondom het schakelpaneel en de luchtuitlaten. Een hoogwaardige uitstraling wordt gecreëerd door het gebruik van zachte materialen en stiksels op de vloerconsole, armleuningen en parkeerrem.

2. 4WD-systeem biedt verbeterde prestaties op elk terrein

De nieuwe Mitsubishi L200 is uitgerust met enerzijds Super-Select 4WD, die optimale tractie- en rijeigenschappen biedt voor elk willekeurig oppervlak, of anderzijds Easy-Select 4WD, die het schakelen tussen verschillende rijmodi voor verschillende wegoppervlakken vereenvoudigt. Met de toevoeging van nieuwe rijmodi leveren beide 4WD-systemen nog betere off-road prestaties.

Nieuwe offroad-modus

Zowel Super-Select als Easy-Select 4WD-systemen maken gebruik van een nieuwe offroad-modus met GRAVEL-, MUD / SNOW-, SAND- en ROCK-instellingen (alleen bij 4LLc). Wanneer ingeschakeld, regelt de offroad-modus integraal het motorvermogen, de transmissie en het remmen om de hoeveelheid wielslip te regelen en zo de prestaties op het terrein en zelfredzaamheid in modder of sneeuw te maximaliseren.

Hill Descent Control

De voertuigsnelheid wordt elektronisch geregeld om de bestuurder in staat te stellen steile of gladde afdalingen veiliger en met meer zekerheid te overbruggen. Lees verder onder het formulier

Schrijf U hier in om meer informatie te ontvangen inzake technische specificaties, line-up en prijzen voor de Belgische markt.

Naam (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Ik wens op de hoogte te blijven van het laatste nieuws
JaNee

 

3. Actieve veiligheid / rijhulpsystemen

De nieuwe Mitsubishi L200 behoudt zijn zeer duurzame, zeer betrouwbare ladderchassis en cabineconstructie met hoge impactveiligheid en beschikt over toonaangevende geavanceerde actieve veiligheids- en rijhulpsystemen met onder meer:

  • Forward Collision Mitigation (FCM), waarmee voertuigen en voetgangers kunnen worden gedetecteerd;
  • Blindspotwaarschuwing (BSW met LCA), waarmee een auditieve en visuele verwittiging wordt gegeven wanneer andere weggebruikers zich in de dode hoek bevinden bij het wisselen van rijstrook.
  • Rear Cross Traffic Alert (RCTA), dat op dezelfde manier helpt bij het voorkomen van botsingen bij het achteruitrijden;
  • Ultrasonic Misacceleration Mitigation System (UMS) dat ongevallen als gevolg van onjuist gebruik van het gaspedaal bij het wegrijden of achteruitrijden in parkeergarages en andere besloten ruimten vermindert.

De Multi Around Monitor genereert een vogelperspectief beeld en biedt samen met de parkeersensoren een handige ondersteuning en meer vertrouwen voor de bestuurder tijdens het maneuvreren.

4. Prestaties en functionaliteit van pick-up trucks

De nieuwe Mitsubishi L200 biedt vele detailverbeteringen op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid die wordt gezocht in commercieel gebruik en het comfort en rijplezier bij privégebruik volgens het credo “Engineerd Beyond Tough”.

De remprestaties en -gevoel worden verbeterd door het gebruik van grotere remschijven aan de voorkant en remklauwzuigers. Het rijcomfort worden verbeterd door het gebruik van grotere achterdempers die meer dempingsolie bevatten. Ook het gebruik van een 6-traps automaat zorgt voor extra verfijning en soepelere, krachtigere acceleraties ten opzichte van de huidige 5-traps automaat.

Uitrolplannen

Na de start van de verkoop in Thailand op 17 november zal de nieuwe Mitsubishi L200 sequentieel worden uitgerold in de diverse markten zoals ASEAN, Oceanië, het Midden-Oosten, Europa, Afrika en Latijns-Amerika, en zal uiteindelijk in ongeveer 150 landen over de hele wereld worden verkocht. MMC is van plan om dit fiscale jaar ongeveer 180.000 eenheden van de nieuwe en huidige modellen te verkopen. De Mitsubishi L200 is een wereldwijd strategisch kernmodel en was in het vorige boekjaar het op één na best verkochte model van MMC, na de Mitsubishi Outlander.

Schrijf U hier in om meer informatie te ontvangen inzake technische specificaties, line-up en prijzen voor de Belgische markt.

Naam (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Ik wens op de hoogte te blijven van het laatste nieuws
JaNee

 

Over MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation is een wereldwijd autobedrijf gevestigd in Tokio, Japan, dat een voorsprong heeft op de concurrentie in SUV’s en pick-up trucks, elektrische en plug-in hybride elektrische voertuigen. Sinds de Mitsubishi-groep meer dan een eeuw geleden zijn eerste auto produceerde, hebben we een ambitieuze en vaak ontwrichtende aanpak laten zien, nieuwe voertuiggenres en baanbrekende geavanceerde technologieën ontwikkeld. Diep geworteld in het DNA van Mitsubishi Motors, zal onze merkstrategie een beroep doen op ambitieuze chauffeurs, bereid om conventionele wijsheid uit te dagen en klaar om verandering te omarmen. In lijn met deze mentaliteit introduceerde Mitsubishi Motors zijn nieuwe merkstrategie in 2017, uitgedrukt in de slogan “Drive your Ambition” – een combinatie van persoonlijke drive en forward-attitude en een weerspiegeling van de constante dialoog tussen het merk en zijn klanten. Vandaag zet Mitsubishi Motors zich in voor voortdurende investeringen in innovatieve nieuwe technologieën, aantrekkelijk ontwerp en productontwikkeling, waarmee opwindende en authentieke nieuwe voertuigen worden aangeboden aan klanten over de hele wereld.

Back to top