Mitsubishi Outlander PHEV Canter  50 years in transportation Subaru  Het merk Mitsubishi Motors Brand Movie E-boxer, Hybrid, The Subaru Way
Vanaf 11 Mei 2020 hervatten wij al onze werkzaamheden op afspraak (zowel voor verkoop als naverkoop) en met inachtneming van volgende veiligheidsvoorschriften in het belang van uw en onze gezondheid:
Veiligheid staat bij Subaru op de eerste plaats. Voor zowel inzittenden als overige weggebruikers. Bij Subaru geloven we in ALL-AROUND VEILIGHEID en een belangrijk onderdeel daarvan is Pre-Collision Safety, waarbij alles in het werk wordt gesteld om te voorkomen dat er een ongeval gebeurt. Daarom heeft Subaru EyeSight ontwikkeld
De quarantaine-maatregelen lopen stilaan op zijn einde en straks mogen we al wat meer uit ons kot. Tijd dus om je Mitsubishi of Subaru een grondige en hygiënische verwenbeurt te gunnen.
Subaru Forester Kelly Blue Book Brand Image 2020
Subaru uitgeroepen tot beste algemene merk en meest vertrouwde merk in 2020 Kelly Blue Book Brand Image Awards
Kelly Blue Book Outlander
De Mitsubishi Outlander is voor het tweede jaar op rij door Kelley Blue Book bekroond tot de auto met de laagste bezitskosten over vijf jaar
Autofiscaliteit 2020
De autofiscaliteit ondergaat een grote wijziging in 2020

Op 1 januari 2020 wijzigt de autofiscaliteit. De regels rond aftrekbaarheid van zowel de wagen als de kosten verbonden aan de wagen zullen veranderen. Wilt u als professional voordelig én aangenaam blijven rijden? Kies dan voor een Outlander PHEV of L200. Op die manier kan U meer dan 7.500 €* besparen op uw bedrijfswagen en geniet U tot 3.500 €* minder belasting op het Voordeel van Alle Aard (VAA) voor U en uw medewerkers. Lees HIER meer over de nieuwe autofiscaliteit in 10 vragen, een verduidelijking omtrent plug-in hybrides en hoeveel VAA u betaalt in 2020.

PLUG-IN HYBRID: Mitsubishi Outlander PHEV

De Mitsubishi Outlander PHEV heeft een volledig elektrisch rijbereik van 45 km – voldoende voor de meeste dagelijkse verplaatsingen. Daardoor wordt de Mitsubishi Outlander PHEV ook door de overheid gezien als een volwaardige plug-in hybride en profiteert u van vele fiscale voordelen. Minder tanken dus [...]

mitsubishi space star 2020 front right
Hippe Mitsubishi Space Star komt eraan

Zes jaar na zijn Europese debuut – en na de verkoop van 653.065 stuks in meer dan 90 landen wereldwijd (maart 2012 tot september 2019), waarvan 205.264 in Europa – krijgt de efficiënte Mitsubishi Space Star van MMC een belangrijke facelift om zijn design en intrinsieke aan te scherpen en zo een cool maar rationeel alternatief te bieden voor Europese klanten met J-betrouwbaarheid en bijbehorende nieuwe ADAS-systemen. Tussen januari en september 2019 was de Mitsubishi Space Star de bestseller van MMC in Europa (MME-zone) met 33.630 verkochte stuks, of 22,8% van het totale volume in MME.

Op het autosalon van Brussel van 10-19 Januari zal Mitsubishi de vernieuwde Mitsubishi Space Star voor het eerst in première voorstellen

Mitsubishi space star 2020 front city Blikvangers

Belangrijkste blikvangers voor deze nieuwe Mitsubishi [...]

Nieuwe impuls voor populaire Mitsubishi ASX

De Mitsubishi ASX, na de Outlander en L200 het derde bestverkochte model van Mitsubishi Motors Corporation (MMC) wereldwijd, speelt een sleutelrol in de toekomststrategie van het merk.

Dankzij het aanhoudende succes heeft MMC besloten om de Mitsubishi ASX na een carrière van negen jaar te voorzien van een grondige update die veel verder gaat dan gebruikelijk in de auto-industrie. Zo is de vernieuwde Mitsubishi ASX voorzien van:

 • Een volledig nieuwe voorzijde met het kenmerkende Dynamic Shield-frontdesign.
 • Nieuwe inzetstukken voor de voor- en achterbumper.
 • Nieuw ontworpen koplampen en achterlichten met led-verlichting.
 • Nieuwe carrosseriekleuren, accenten en wielen.
 • Vernieuwd dashboard met groter, 8-inch beeldscherm.
 • Smartphone-link Display Audio (SDA) met nieuwe functionaliteiten.
 • Verbeterde aandrijflijn met een 2,0-liter benzinemotor (110 kW (150 pk) bij 6.000 tpm en 195 Nm bij 4.200 tpm) en INVECS III CVT-transmissie met 6-traps sportmodus.
 • Elektronisch aangestuurde 4WD (in Nederland alleen leverbaar met 2WD).
Mitsubishi L200
Beyond Tough

De Nieuwe Generatie L200 combineert betrouwbaarheid en een verbeterd rijgedrag op en naast de weg (dankzij de permanente vierwielaandrijving Super Select 4WD II die nog wordt verbeterd door de nieuwe “Off Road Mode” en “Hill Descent Control”) met het comfort en de uitrusting van een passagierswagen. Op die manier wordt hij de meest extreme uitdrukkingswijze van een vierwielaandrijver – in vorm en inhoud – die Mitsubishi Motors aanbiedt en loopt hij zo in de voetsporen van de legendarische Pajero.

De “Rough & Tough” Nieuwe Generatie L200 wordt voor de hele wereld gemaakt in Thailand – in MMC’s grootste fabriek buiten Japan – en komt vanaf september 2019 naar Europese showrooms.

De nieuwe generatie Mitsubishi L200 is op tal van vlakken verbeterd, waaronder:

 • Volledig nieuw koetswerkdesign – onder de slagzin “Rock Solid” (sterk als [...]
Ontdek tijdens de roadshow in Avant-Première de volledig nieuwe hybride Subaru XV en Forester e-BOXER bij V.J.B. Motors op 24 + 25 Mei tijdens de E-boxer roadshow Hybrid, the Subaru way

Maak tijdens de E-boxer roadshow van 24 + 25 Mei bij V.J.B. Motors in avant-première kennis met de Subaru e-BOXER, onze volledig nieuwe aandrijflijn die elektrische ondersteuning combineert met twee kerneigenschappen; de Boxer-motor en ons “Symmetrisch All Wheel Drive systeem (S-AWD)”

Op het Autosalon van Genève heeft Subaru drie nieuwe modellen voorgesteld voor de Europese markt; de vernieuwde Levorg, de nieuwe Subaru XV e-BOXER en de volledig nieuwe Subaru Forester e-BOXER.  De Levorg zal vanaf juni 2019 bij uw dealer staan, de e-BOXER modellen zullen medio november 2019 in de showrooms staan.

Back to top