Zolang de Corona-maatregelen van kracht zijn, zullen onze showroom en werkplaats van overheidswege gesloten zijn. Wij blijven echter steeds digitaal bereikbaar voor al uw vragen, informatie en offerte-aanvragen. V.J.B. Motors behoudt een minimale dienstverlening om uw mobiliteit te garanderen.
Autofiscaliteit 2020
De autofiscaliteit ondergaat een grote wijziging in 2020

Op 1 januari 2020 wijzigt de autofiscaliteit. De regels rond aftrekbaarheid van zowel de wagen als de kosten verbonden aan de wagen zullen veranderen. Wilt u als professional voordelig én aangenaam blijven rijden? Kies dan voor een Outlander PHEV of L200. Op die manier kan U meer dan 7.500 €* besparen op uw bedrijfswagen en geniet U tot 3.500 €* minder belasting op het Voordeel van Alle Aard (VAA) voor U en uw medewerkers. Lees HIER meer over de nieuwe autofiscaliteit in 10 vragen, een verduidelijking omtrent plug-in hybrides en hoeveel VAA u betaalt in 2020.

PLUG-IN HYBRID: Mitsubishi Outlander PHEV

De Mitsubishi Outlander PHEV heeft een volledig elektrisch rijbereik van 45 km – voldoende voor de meeste dagelijkse verplaatsingen. Daardoor wordt de Mitsubishi Outlander PHEV ook door de overheid gezien als een volwaardige plug-in hybride en profiteert u van vele fiscale voordelen. Minder tanken dus [...]

mitsubishi space star 2020 front right
Hippe Mitsubishi Space Star komt eraan

Zes jaar na zijn Europese debuut – en na de verkoop van 653.065 stuks in meer dan 90 landen wereldwijd (maart 2012 tot september 2019), waarvan 205.264 in Europa – krijgt de efficiënte Mitsubishi Space Star van MMC een belangrijke facelift om zijn design en intrinsieke aan te scherpen en zo een cool maar rationeel alternatief te bieden voor Europese klanten met J-betrouwbaarheid en bijbehorende nieuwe ADAS-systemen. Tussen januari en september 2019 was de Mitsubishi Space Star de bestseller van MMC in Europa (MME-zone) met 33.630 verkochte stuks, of 22,8% van het totale volume in MME.

Op het autosalon van Brussel van 10-19 Januari zal Mitsubishi de vernieuwde Mitsubishi Space Star voor het eerst in première voorstellen

Mitsubishi space star 2020 front city Blikvangers

Belangrijkste blikvangers voor deze nieuwe Mitsubishi Space Star zijn [...]

Nieuwe impuls voor populaire Mitsubishi ASX

De Mitsubishi ASX, na de Outlander en L200 het derde bestverkochte model van Mitsubishi Motors Corporation (MMC) wereldwijd, speelt een sleutelrol in de toekomststrategie van het merk.

Dankzij het aanhoudende succes heeft MMC besloten om de Mitsubishi ASX na een carrière van negen jaar te voorzien van een grondige update die veel verder gaat dan gebruikelijk in de auto-industrie. Zo is de vernieuwde Mitsubishi ASX voorzien van:

 • Een volledig nieuwe voorzijde met het kenmerkende Dynamic Shield-frontdesign.
 • Nieuwe inzetstukken voor de voor- en achterbumper.
 • Nieuw ontworpen koplampen en achterlichten met led-verlichting.
 • Nieuwe carrosseriekleuren, accenten en wielen.
 • Vernieuwd dashboard met groter, 8-inch beeldscherm.
 • Smartphone-link Display Audio (SDA) met nieuwe functionaliteiten.
 • Verbeterde aandrijflijn met een 2,0-liter benzinemotor (110 kW (150 pk) bij 6.000 tpm en 195 Nm bij 4.200 tpm) en INVECS III CVT-transmissie met 6-traps sportmodus.
 • Elektronisch aangestuurde 4WD (in Nederland alleen leverbaar met 2WD).
Mitsubishi L200
Beyond Tough

De Nieuwe Generatie L200 combineert betrouwbaarheid en een verbeterd rijgedrag op en naast de weg (dankzij de permanente vierwielaandrijving Super Select 4WD II die nog wordt verbeterd door de nieuwe “Off Road Mode” en “Hill Descent Control”) met het comfort en de uitrusting van een passagierswagen. Op die manier wordt hij de meest extreme uitdrukkingswijze van een vierwielaandrijver – in vorm en inhoud – die Mitsubishi Motors aanbiedt en loopt hij zo in de voetsporen van de legendarische Pajero.

De “Rough & Tough” Nieuwe Generatie L200 wordt voor de hele wereld gemaakt in Thailand – in MMC’s grootste fabriek buiten Japan – en komt vanaf september 2019 naar Europese showrooms.

De nieuwe generatie Mitsubishi L200 is op tal van vlakken verbeterd, waaronder:

 • Volledig nieuw koetswerkdesign – onder de slagzin “Rock Solid” (sterk als een rots)
 • Een verfijnder [...]
Ontdek tijdens de roadshow in Avant-Première de volledig nieuwe hybride Subaru XV en Forester e-BOXER bij V.J.B. Motors op 24 + 25 Mei tijdens de E-boxer roadshow Hybrid, the Subaru way

Maak tijdens de E-boxer roadshow van 24 + 25 Mei bij V.J.B. Motors in avant-première kennis met de Subaru e-BOXER, onze volledig nieuwe aandrijflijn die elektrische ondersteuning combineert met twee kerneigenschappen; de Boxer-motor en ons “Symmetrisch All Wheel Drive systeem (S-AWD)”

Op het Autosalon van Genève heeft Subaru drie nieuwe modellen voorgesteld voor de Europese markt; de vernieuwde Levorg, de nieuwe Subaru XV e-BOXER en de volledig nieuwe Subaru Forester e-BOXER.  De Levorg zal vanaf juni 2019 bij uw dealer staan, de e-BOXER modellen zullen medio november 2019 in de showrooms staan.

Subaru kondigt de prijzen aan zijn van eerste twee hybride wagens voor de Europese markt, de Subaru XV 2.0i-S e-BOXER en de volledig nieuwe Subaru Forester 2.0i-S e-BOXER.

 • – Vijde generatie Forester gaat voortaan als hybride door het leven
 • – Subaru XV 2.0 opnieuw opgenomen in gamma, nu als hybride
 • – Exclusieve avant-premières bij de Subaru-dealer

De Forester met hybride-aandrijflijn begint bij € 33.995 (Comfort) en eindigt bij € 39.995 voor de Premium-uitvoering. De XV e-BOXER is al beschikbaar voor € 31.995 (Luxury). De Premium-uitvoering kost € 33.995. Hoewel de nieuwe Forester en de Subaru XV pas eind dit jaar geleverd kunnen worden, organiseren de Subaru-dealers gedurende de maanden mei en juni een roadshow waarop geïnteresseerden al kunnen kennis maken met beide e-BOXER modellen. Tijdens deze dagen kan eveneens een exclusieve First Edition van beide modellen worden besteld zodat fans meteen vanaf de officiële introductie met hun Subaru XV of Forester e-BOXER First Edition kunnen rondrijden. Op

Mitsubishi Outlander PHEV - 200000 units

Het succes van de Mitsubishi Outlander PHEV wordt onverminderd voortgezet. Een jaar na de levering van het 100.000ste exemplaar in Europa is opnieuw een mijlpaal bereikt, ditmaal met de wereldwijde verkoop van de 200.000ste Outlander PHEV sinds de introductie in 2013.

De Mitsubishi Outlander PHEV is het techno-vlaggenschip van Mitsubishi Motors Corporation (MMC).
’s Werelds eerste plug-in hybride SUV bewijst de toenemende vraag naar geëlektrificeerde voertuigen in een auto-industrie die aan ingrijpende veranderingen onderhevig is.

Na de marktintroductie in Japan in 2013 werd de verkoop stapsgewijs uitgerold naar vijftig landen. Sinds december 2018* is de Mitsubishi Outlander PHEV officieel de bestverkochte plug-in hybride ter wereld, terwijl de SUV de afgelopen vier jaar (2015-2018) onafgebroken de populairste plug-in hybride in Europa was. Het succes onderstreept het technologisch vooruitstrevende karakter en de continue verbetering van de Outlander PHEV.

Mitsubishi Dendo Drive House
Maak deel uit van het energiesysteem

Geheel in lijn met substantiële veranderingen in de automobielindustrie zet Mitsubishi Motors Corporation (MMC) een volgende stap in de strategie voor elektromobiliteit.

Na de lancering van bi-directionele laadoplossingen voor de Mitsubishi i-MiEV en Outlander PHEV (en meer modellen die volgen), de infrastructuur (o.a. V2X-laders) en dealerbedrijven in Japan (DENDO DRIVE STATIONS) introduceert MMC nu het DENDO DRIVE HOUSE voor thuisgebruik. Met dit totaalpakket dat binnenkort op de markt komt, worden de auto, het huis en het elektriciteitsnet met elkaar verbonden ten behoeve van een slim ecosysteem.

In het kader van klimaatverandering, klanttevredenheid en onvoorspelbare energieprijzen vinden grote verschuivingen plaats in de auto-industrie. Geëlektrificeerde voertuigen zijn slechts het topje van de ijsberg. Om voortgang te blijven maken, tracht Mitsubishi een revolutie op het gebied van technologie, denkwijze en bedrijfsmodellen teweeg te brengen.

MMC is zeer ambitieus op dit vlak :

 • het bedrijf startte in 1966 al met de ontwikkeling van
Subaru XV E-boxer

• De nieuwe Subaru XV e-BOXER combineert boxermotortechnologie met elektrische aandrijving en symmetrische vierwielaandrijving.

De Subaru XV e-BOXER

Sinds de lancering in 2017 is de Subaru XV uitgegroeid tot een populaire keuze onder Subaru-klanten. Dankzij de grote populariteit was de XV vorig jaar zelfs het meest verkochte Subaru-model in Europa. De modelnaam XV staat voor de kernwaarden van Subaru: veiligheid, rijplezier en duurzaamheid.

De Subaru XV staat op het nieuwe Subaru Global Platform (SGP) dat synoniem is met toonaangevende botsveiligheid, superieure actieve veiligheidssystemen en vooruitstrevende rijeigenschappen en comfort. Dankzij de toepassing van het SGP zijn de stijfheid van de carrosserie en het chassis sterk toegenomen. De frontale laterale torsiestijfheid groeide met +90%, de torsiestijfheid met +70%, de stijfheid van de voorwielophanging met 70%, en de stijfheid van het achterste subframe met +100%. Ten opzichte van de huidige modellen is de botsenergieabsorptie verbeterd met 40%.

e-Boxer

Voor de aandrijving van het nieuwe model XV zorgt een

Back to top