Mitsubishi Outlander PHEV: 100% Fiscaal aftrekbaar vandaag en morgen*

Mitsubishi Outlander PHEV:
’s werelds favoriete Plug-in hybride SUV en die van uw boekhouder.

Geen wonder dat de Mitsubishi Outlander PHEV de bestverkochte Plug-in Hybride SUV ter wereld*** is. Hij combineert de kracht van een benzinemotor met de zuinigheid van 2 elektromotoren. Deze kunnen aan het stopcontact opgeladen worden, of onderweg door de verbrandingsmotor. Het resultaat? Een extreem lage CO2-uitstoot van 41g/km en verbruik van 1,7l/100 km en autonomie van meer dan 800 km. Dat wordt beloond met 100% fiscale aftrekbaarheid**,  een uiterst lage VAA, 0 € BIV en 0 € jaarlijkse verkeersbelasting. Allemaal voordelen waarvan u nu geniet, in 2018 en tot ver na 2020.*

*Deze gegevens zijn gebaseerd op de beschikbare informatie van de Federale Regering op 08/12/2017. V.J.B. Motors nv is niet verantwoordelijk voor eventuele aanpassingen in het fiscale beleid.
** Voor vennootschappen, zelfstandigen en eenmanszaken
***Intern onderzoek / Totaal retail volume 2017.

Mitsubishi Outlander PHEV Dynamic Shield

 

DYNAMISCHE STYLING

Dankzij zijn spectaculaire restyling straalt de Mitsubishi Outlander PHEV volop een onvergelijkbare kracht en verfijning uit. Van zijn karakteristieke ‘Dynamic Shield’-concept, dat krachtige prestaties en een geruststellend gevoel van veiligheid suggereert, tot zijn verleidelijke nieuwe achterkant belichaamt hij ten volle de beste kwaliteiten van een premium SUV. Het nieuwe ‘Dynamic Shield’-frontdesign van Mitsubishi bouwt voort op de functionele aspecten die de opeenvolgende generaties van de Pajero en de Lancer Evolution typeren. Het zwarte middengedeelte straalt kracht en prestaties uit, aan beide zijkanten en onderaan omsloten door een gespierd symbool van bescherming voor zowel mens als machine.

RUIM COMFORT

Treed binnen in een wereld van comfort en verfijning waar het rijplezier versterkt wordt door veel beenruimte, nieuwe luxueuze voorzieningen en een uitzonderlijke stilte aan boord. Het nieuwe 4-spakige stuurwiel is bekleed met zacht, hoogwaardig leder voor een optimale grip en is getooid met chroomaccenten en zilverkleurige knoppen. De vloerconsole met zwarte siermotieven en zilverkleurige biesversiering is breder en hoger dan in premium personenwagens.

DE EFFICIENTIE VAN MORGEN

Stiller dan stil. Weergaloos stabiel. De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV biedt het rustige en ontspannende gevoel dat je over de weg glijdt dankzij het krachtige koppel en de stevige stabiliteit van de systemen Twin Motor 4WD en S-AWC. Dit uiterst aangename gevoel verhoogt het rijplezier in dagdagelijkse omstandigheden. Alleen een elektrisch voertuig met twee elektromotoren kan zo’n zachte respons en acceleratie bieden. Het hypermoderne geïntegreerde controlesysteem verschaft een uiterst lineair rijgedrag en optimale prestaties die rijvaardigheid van de bestuurder ondersteunen. Dankzij het PHEV-systeem kun je optimaal gebruikmaken van de elektromotor, zodat je in alle zachtheid, zonder overbrengingsschokken en bijzonder milieuvriendelijk lange afstanden kunt afleggen.

Het innovatieve Plug-in Hybrid EV-systeem is bijzonder efficiënt dankzij zijn unieke layout. In de zuiver elektrische rijmodus verbruik je geen brandstof en stoot je geen CO2 uit, terwijl de rijervaring ongelofelijk stil is. In hybridemodus kun je zelfs grotere afstanden afleggen met een lage uitstoot en een indrukwekkend gemengd verbruik van 1,7 liter/100 km. Je kunt zelfs tijdens het rijden elektriciteit produceren, terwijl je in alle sereniteit grote ongerepte gebieden verkent.

Elektrische Rijmodus

EV Drive Mode: Uitsluitend elektrische energie 
De elektromotoren drijven het voertuig aan met elektriciteit van de batterij, waarbij geen brandstof wordt verbruikt en geen CO2 wordt uitgestoten. Deze aandrijfmodus is geruisloos, milieuvriendelijk en krachtig. De topsnelheid bedraagt in dit geval 120 km/u.

 

 

 

Hybride Rijmodus

Series Hybrid Mode: Elektrische energie + ondersteuning van verbrandingsmotor 
De elektromotoren drijven het voertuig aan met door de verbrandingsmotor gegenereerde elektriciteit. De verbrandingsmotor produceert elektriciteit wanneer het batterijniveau laag is en om het vermogen op te drijven bij snelle acceleraties en bergop rijden.

 

 

 

Hybride Rijmodus

Parallel Hybrid Mode: Verbrandingsmotor + ondersteuning van elektromotoren 
De verbrandingsmotor drijft het voertuig aan (onder meer bij hoge snelheden, wanneer het motorrendement hoog is), bijgestaan door de elektromotoren

 

 

 

 

OPLADEN

Gemakkelijk opladen thuis en onderweg. Sluit de Mitsubishi Outlander PHEV thuis aan op een gewoon stopcontact om de aandrijfbatterij op te laden. Met de geïntegreerde lader en laadkabel kun je de batterij ’s nachts in ongeveer vijf uur* opladen. Of gebruik de snellader om op slechts 30 minuten (tot 80% van de capaciteit) bij te laden aan een commerciële laadinstallatie. Handig: de laadstatus wordt aangegeven op het instrumentenpaneel. * Met een elektrische voeding van 230V/10A. 6,5 uur met een elektrische voeding van 230V/8A.

mitsubishi outlander phev opladen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top