Je hoeft niet naar een belastingparadijs te vluchten om fiscaal interessante voordelen te genieten

  • V.J.B. Motors Nieuws
  • Reacties uitgeschakeld voor Je hoeft niet naar een belastingparadijs te vluchten om fiscaal interessante voordelen te genieten

Mitsubishi Outlander PHEV blijft 100% fiscaal aftrekbaar

Neen sorry, je wordt geen staatsburger van het idyllische Panama. En dat hoeft ook niet. Want voor uitzonderlijke fiscale voordelen moet je bij Mitsubishi zijn. Dankzij z’n CO2-uitstoot van slechts 40g/km is en blijft de vernieuwde Mitsubishi Outlander PHEV 100% fiscaal aftrekbaar*. Zelfs met de nieuwe regelgeving inzake autofiscaliteit die vanaf 2020 geldt. Bovendien kan deze Plug-In Hybride SUV rekenen op een uitermate gunstig voordeel alle aard (VAA).

In plaats van te zweten op de Panamese stranden, kan je genieten van de aangenaam verwarmde lederen zetels van jouw Mitsubishi Outlander PHEV. Stoere looks gekoppeld aan straffe prestaties. En dat dankzij zijn twee elektromotoren en een aparte generator. Deze unieke aandrijflijn zorgt ook voor optimaal herladen tijdens het rijden. Gecombineerd met de vernieuwde nog efficiëntere benzinemotor geniet je van zorgeloos rijplezier. Zowel klassiek als 100% elektrisch.

Als kers op de taart biedt Mitsubishi 5 jaar garantie op al haar modellen omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit die we bieden. Daarnaast geniet de Mitsubishi Outlander PHEV van 8 jaar garantie op de tractiebatterij. De Mitsubishi Outlander PHEV is niet voor niets de bestverkochte** Plug-In Hybride van Europa.

De prijs van een landgoed in Panama kennen we niet.
We weten wel dat de aanbevolen catalogusprijs van een Outlander PHEV begint vanaf €39.990 BTWi ***.

Laat je overtuigen door een vrijblijvende testrit en neem vandaag nog contact met ons op

*Fiscale aftrekbaarheid van toepassing op bedrijven of zelfstandigen. 1,8 L/100km – 40G CO2/km (NEDC) | 2,0 L/100km – 46G CO2/km (WLTP)

**Bron: Jato Dynamics, 2017

***Aanbevolen catalogusprijs (zonder opties) Mitsubishi Outlander PHEV Intense: € 39.990 BTWi

Back to top