Fuso Canter Euro VI Step-E 3C15 Dumper

Fuso Canter Euro VI Step-E 3C15 Dumper

52.900€

46.780

excl. BTW
OP BESTELLING
 • fuso canter dumper
 • fuso canter dumper
 • fuso canter dumper
 • fuso canter dumper
 • fuso canter dumper
 • fuso canter dumper
 • fuso canter dumper
 • fuso canter dumper
 • fuso canter dumper
 • fuso canter dumper
 • fuso canter dumper
 • fuso canter dumper
 • fuso canter dumper
 • fuso canter dumper

Fuso Canter Euro VI Step-E 3C15 Polykast

Een Fuso Canter voor (bijna) elke job. In het distributieverkeer in binnensteden komt er vaak meer dan een vrachtwagen kijken – want de uitdagingen zijn divers: zoals leveringen in nauwe straatjes. Met een tonnen zware lading. Door zwaar terrein ploegen. Of voor bijzonder emissiearm rijden in milieuzones. De Fuso Canter gaat de uitdaging aan en klaart bijna elke klus.

Vijf gewichtsklassen: 3,5 t, 6 t, 6,5 t, 7,5 t, 8,55 t

Bij de zoektocht naar uw Fuso Canter kunt u kiezen uit vijf leverbare gewichtsklassen 3,5t, 6,0t, 6,5t, 7,49t en 8,55t.

Drie cabinevarianten: Standaard-, comfort- of dubbele cabine

Het interieur overtuigt met royale ruimte voor drie personen. In de dubbel cabine is er zelfs ruimte voor 6 personen in de 3,5t versie en voor 7 personen in de 7,5t versie. Standaard is de cabine uitgerust met een afgeveerde bestuurderszetel (uitgezonderd 3S en 6S versie). Voor een optimale klimaatbeheersing in de cabine kan het voertuig uitgerust worden met een automatische airconditioning

Drie motoren: 135 pk, 150 pk, 175 pk

Dankzij de allermodernste Common-Rail-technologie en variabele turbogeometrie levert de motor al bij lage toerentallen een hoog koppel. Daarnaast is de motor uitgerust met een geavanceerd uitlaatgasreinigingssysteem, dat voldoet aan de Euro VI-norm. Verder beschikt de motor standaard over het start-stopsysteem, de nieuwe Europese on board diagnose en het nieuwe hogedrukinspuitsysteem voor de brandstof. Alle motoruitvoeringen beschikken over een gesloten en onderhoudsvrij dieselpartikelfilter, dat automatisch wordt geregenereerd. Daarnaast wordt gebruikgemaakt van BlueTEC® 6.

U kunt kiezen uit de volgende vermogensklassen:

 • De motor van 96 kW (130 pk) vormt een uitstekende basis voor uw bedrijf.
 • De motor van 110 kW (150 pk) biedt een combinatie van zuinigheid, trekkracht en prestatievermogen.
 • De sterkste motor beschikt over 129 kW (175 pk) en levert daarmee voldoende kracht om veeleisende taken moeiteloos uit te voeren.

U kunt kiezen uit een manuele transmissie of de slijt- en onderhoudsarme DUONIC® 2.0-transmissie met dubbele koppeling, die standaard is uitgerust met Eco Mode en een wegrijhulp voor op hellingen. Terwijl de DUONIC® 2.0 altijd de juiste versnelling voor het laagste verbruik selecteert, kan het brandstofverbruik dankzij de Eco Mode door vroeg schakelen nog verder worden gereduceerd. De wegrijhulp voor op hellingen zorgt er tegelijkertijd voor dat er met een zware lading soepel op een heuvel kan worden weggereden.

en zes wielbases: 2.500 mm, 2.800 mm, 3.400 mm, 3.850 mm, 4.300 mm, 4.750 mm

Het in gewicht geoptimaliseerde chassis van de Canter en het stabiele ladderchassisconcept maken een chassisdraagvermogen tot 6 t en talrijke opbouwmogelijkheden mogelijk. De als optie leverbare 24V-interface en verschillende af fabriek leverbare PTO’s voor de aandrijving van hydraulische pompen of compressoren zorgen ervoor dat de Canter vrijwel voor alles een oplossing biedt.
Op moeilijk begaanbaar terrein zorgt de vierwielaandrijving (beschikbaar op 6,5t versie) ervoor dat er moeiteloos kan worden doorgereden. De synchrone aandrijving van voor- en achteras zorgt ervoor dat voor alle wielen veel tractie beschikbaar is. De vierwielaandrijving kan naar believen worden in- en uitgeschakeld, waardoor het systeem uiterst flexibel en efficiënt kan worden gebruikt. Voor nog betere tractie zorgt het differentieelslot in combinatie met de inschakelbare reductiekast. De trommelremmen voor en achter zorgen ervoor dat er gelijkmatig kan worden afgeremd met ABS en elektronische remkrachtverdeling.

Op maat gemaakt

We tonen u hier een greep uit de mogelijke opbouwconfiguraties. Maar dankzij het robuuste ladderchassis van de Fuso Canter kunnen we vrijwel al uw wensen realiseren. De aankoop van een Fuso Canter vraagt om deskundig advies. Dat verschaffen we u graag wanneer het U het best uitkomt

 • 3-zijden kipper
 • ABS
 • Bestuurderzetel in hoogte verstelbaar
 • Centrale vergrendeling
 • Elektrische ruiten vooraan
 • Front Airbags
 • Mistlampen vooraan
 • Radio
 • Stuurbekrachtiging
Motor
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 2998 cc
Motor Layout viertakt dieselmotor
Maximaal vermogen 150 pk / 110 kw bij 2.626 rpm
Maximaal koppel 400 Nm bij 1600 rpm
Uitstootnorm Euro 6
Inspuitsysteem Direct Fuel Injection
Prestaties
Topsnelheid 136 km/h
Transmissie
Manuele versnellingsbak 5 vitesse
Koetswerk
Lengte 5940 mm
Breedte 1995 mm
Hoogte 2160 mm
Wielbasis 3400 mm
Maximaal aanhangwagengewicht (geremd) 3500 kg
Draaicirkel 11,2
Capacities
Afmetingen 3-zijden kipper 4270x2036x800
Tankinhoud 70L
Jaar: 2022
Categorie: Nieuw
Merk: FUSO
Model: Canter Euro VI Step E
Koetswerk: 3C15 wb3400
Motor: 3.0 TD
Brandstof: Diesel
Transmissie: 5-vitesse handgeschakeld
Aandrijflijn: Achterwielaandrijving
Buitenkleur: Wit
Interieurkleur: Grijs
Locatie: Hasselt
Prijs: 46.780€
Opmerking: Prijs excl. BTW
Extra opmerking: incl. homologatie en technische controle
Garantie: 3 jaar

Al onze voertuigen zijn leverbaar in diverse kleuren. Gezien de grote vraag kan een afgebeeld voertuig tijdelijk onbeschikbaar zijn. Levertermijn doorgaans 2-3 weken. Gelieve ons te contacteren voor de beschikbaarheid en levertermijnen.

Deze website werd met de grootste zorg samengesteld. Bepaalde informatie op deze website kan onjuist zijn door product- , prijs- of wetswijzigingen sinds de publicatie. Productspecificaties kunnen veranderen zonder voorafgaandelijke waarschuwing. Prijzen gelijkvormig met de reglementeringen van het Ministerie van Economische Zaken. V.J.B. Motors nv behoudt zicht het rechts deze prijzen, eender welke standaarduitrusting of de technische specificaties op elk ogenblik te wijzigen. Onder voorbehoud van drukfouten.

Let op, geld lenen kost ook geld!

Representatief voorbeeld. Lening op afbetaling vallend onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht. Jaarlijks kostenpercentage (JKP): 3,45 % = vaste debetrentevoet.  Kredietbedrag = 40.000,00 euro. Voorschot 5.000,00 euro. Gefinancierd bedrag: 35.000,00 euro, Looptijd van het krediet: 60 maanden. Terugbetaalbaar in 60 maandaflossingen van 635,11 euro. Totale prijs lening op afbetaling (voorschot niet inbegrepen): 38.106,02 euro. Aanbod alleen geldig voor natuurlijke personen. 

Dit is een KBC lening op afbetaling. Onder voorbehoud van goedkeuring van uw kredietaanvraag door kredietgever KBC Bank NV, Havenlaan 2, 1080 Brussel, BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel - FSMA 026.256 A. Kredietbemiddelaar optredend als agent in nevenfunctie: V.J.B. MOTORS NV NV - naamloze vennootschap, PRINS-BISSCHOPSSINGEL 4074 , 3500 HASSELT, 0447.408.441. De beslissing of je in aanmerking komt voor een lening op afbetaling en de tariefberekening ervan kan volledig automatisch verlopen. Hoe een automatisch genomen beslissing tot stand komt lees je in de Annex aan de KBC privacyverklaring - Automatisch genomen beslissingen. Onder voorbehoud van drukfouten.

 

Back to top