Mitsubishi Subaru Garage V.J.B. Motors https://vjbmotors.be garage Mitsubishi Subaru verdeler Fri, 19 Apr 2019 13:40:22 +0000 nl hourly 1 https://vjbmotors.be/wordpress/wp-content/uploads/2014/07/cropped-Logo_VJB_2014_175-50x50.jpg Mitsubishi Subaru Garage V.J.B. Motors https://vjbmotors.be 32 32 89451870 De Mitsubishi Outlander PHEV rondt de kaap van de 200 000 verkochte eenheden wereldwijd https://vjbmotors.be/mitsubishi-outlander-phev-200000-units/ Thu, 11 Apr 2019 13:30:46 +0000 https://vjbmotors.be/?p=10579 Het succes van de Mitsubishi Outlander PHEV wordt onverminderd voortgezet. Een jaar na de levering van het 100.000ste exemplaar in Europa is opnieuw een mijlpaal bereikt, ditmaal met de wereldwijde verkoop van de 200.000ste Outlander PHEV sinds de introductie in 2013.

De Mitsubishi Outlander PHEV is het techno-vlaggenschip van Mitsubishi Motors Corporation (MMC).
’s Werelds eerste plug-in hybride SUV bewijst de toenemende vraag naar geëlektrificeerde voertuigen in een auto-industrie die aan ingrijpende veranderingen onderhevig is.

Na de marktintroductie in Japan in 2013 werd de verkoop stapsgewijs uitgerold naar vijftig landen. Sinds december 2018* is de Mitsubishi Outlander PHEV officieel de bestverkochte plug-in hybride ter wereld, terwijl de SUV de afgelopen vier jaar (2015-2018) onafgebroken de populairste plug-in hybride in Europa was. Het succes onderstreept het technologisch vooruitstrevende karakter en de continue verbetering van de Outlander PHEV.

Het bericht De Mitsubishi Outlander PHEV rondt de kaap van de 200 000 verkochte eenheden wereldwijd verscheen eerst op Mitsubishi Subaru Garage V.J.B. Motors.

]]>
10579
Mitsubishi Dendo Drive House https://vjbmotors.be/mitsubishi-dendo-drive-house/ Wed, 03 Apr 2019 13:20:25 +0000 https://vjbmotors.be/?p=10572 Maak deel uit van het energiesysteem

Geheel in lijn met substantiële veranderingen in de automobielindustrie zet Mitsubishi Motors Corporation (MMC) een volgende stap in de strategie voor elektromobiliteit.

Na de lancering van bi-directionele laadoplossingen voor de Mitsubishi i-MiEV en Outlander PHEV (en meer modellen die volgen), de infrastructuur (o.a. V2X-laders) en dealerbedrijven in Japan (DENDO DRIVE STATIONS) introduceert MMC nu het DENDO DRIVE HOUSE voor thuisgebruik. Met dit totaalpakket dat binnenkort op de markt komt, worden de auto, het huis en het elektriciteitsnet met elkaar verbonden ten behoeve van een slim ecosysteem.

In het kader van klimaatverandering, klanttevredenheid en onvoorspelbare energieprijzen vinden grote verschuivingen plaats in de auto-industrie. Geëlektrificeerde voertuigen zijn slechts het topje van de ijsberg. Om voortgang te blijven maken, tracht Mitsubishi een revolutie op het gebied van technologie, denkwijze en bedrijfsmodellen teweeg te brengen.

MMC is zeer ambitieus op dit vlak :

  • het bedrijf startte in 1966 al met de ontwikkeling van [...]

Het bericht Mitsubishi Dendo Drive House verscheen eerst op Mitsubishi Subaru Garage V.J.B. Motors.

]]>
10572
Subaru XV e-BOXER https://vjbmotors.be/subaru-xv-e-boxer/ Tue, 19 Mar 2019 16:10:01 +0000 https://vjbmotors.be/?p=10562 • De nieuwe Subaru XV e-BOXER combineert boxermotortechnologie met elektrische aandrijving en symmetrische vierwielaandrijving.

De Subaru XV e-BOXER

Sinds de lancering in 2017 is de Subaru XV uitgegroeid tot een populaire keuze onder Subaru-klanten. Dankzij de grote populariteit was de XV vorig jaar zelfs het meest verkochte Subaru-model in Europa. De modelnaam XV staat voor de kernwaarden van Subaru: veiligheid, rijplezier en duurzaamheid.

De Subaru XV staat op het nieuwe Subaru Global Platform (SGP) dat synoniem is met toonaangevende botsveiligheid, superieure actieve veiligheidssystemen en vooruitstrevende rijeigenschappen en comfort. Dankzij de toepassing van het SGP zijn de stijfheid van de carrosserie en het chassis sterk toegenomen. De frontale laterale torsiestijfheid groeide met +90%, de torsiestijfheid met +70%, de stijfheid van de voorwielophanging met 70%, en de stijfheid van het achterste subframe met +100%. Ten opzichte van de huidige modellen is de botsenergieabsorptie verbeterd met 40%.

e-Boxer

Voor de aandrijving van het nieuwe model XV zorgt een [...]

Het bericht Subaru XV e-BOXER verscheen eerst op Mitsubishi Subaru Garage V.J.B. Motors.

]]>
10562
Subaru Forester e-BOXER https://vjbmotors.be/subaru-forester-e-boxer/ Wed, 13 Mar 2019 15:12:04 +0000 https://vjbmotors.be/?p=10550 • De nieuwe Subaru Forester e-BOXER combineert boxermotortechnologie met elektrische aandrijving en symmetrische vierwielaandrijving.

• De volledig nieuwe Forester e-BOXER staat op het Subaru Global Platform en heeft X-Mode technologie, Reverse Automatic Braking en gezichtsherkenning. 

Volledig nieuwe Forester e-BOXER

Sinds de lancering in 1997 is de Forester uitgegroeid tot een van de populairste Subaru-modellen. Klanten over de hele wereld kiezen het model om zijn combinatie van veiligheid en betrouwbaarheid. De vijfde generatie Forester is een nieuwe interpretatie van de kernwaarden van het merk Subaru. De volledig nieuwe Forester staat op het Subaru Global Platform (SGP) dat garant staat voor rijdynamiek, superieure stabiliteit en rijeigenschappen, doorontwikkelde veiligheidssystemen en meer stuurgevoel, aangevuld met uitzonderlijke demping van trillingen en rijcomfort.

Het nieuwe model beschikt over de onderscheidende combinatie van Symmetrical All-Wheel-Drive en de nieuwe e-BOXER-aandrijflijn. De aandrijflijn bestaat uit een direct ingespoten 2,0-liter viercilinder boxermotor met 80% nieuwe componenten en een Lineartronic-transmissie met een geïntegreerde elektromotor. Het eindresultaat [...]

Het bericht Subaru Forester e-BOXER verscheen eerst op Mitsubishi Subaru Garage V.J.B. Motors.

]]>
10550
Vernieuwde Mitsubishi ASX (versie 2020) compact SUV op komst https://vjbmotors.be/vernieuwe-mitsubishi-asx-2020-op-komst/ Tue, 12 Mar 2019 15:49:09 +0000 https://vjbmotors.be/?p=10508 Mitsubishi Motor Corporation (MMC) stelt de versie 2020 van zijn Mitsubishi ASX voor op het 89e Autosalon van Genève. De compacte SUV (in sommige landen bekend als RVR of Outlander Sport) beleeft er zijn wereldpremière.

Sinds de lancering van de Mitsubishi ASX in 2009 zijn al ruim 1,3 miljoen exemplaren verkocht in negentig landen wereldwijd. De grootste markten zijn Noord-Amerika, Europa, Australië en China. De ASX is momenteel het derde bestverkopende model van MMC en daarmee een belangrijk onderdeel van de wereldwijde bedrijfsstrategie. 

Het exterieur heeft een volledige transformatie ondergaan onder de designfilosofie ‘robust & ingenious’, een uiting van MMC’s wereldwijde slogan ‘Drive your Ambition’.

Productoverzicht

De Mitsubishi ASX is een compacte SUV, gemaakt voor de stad. Zijn veelzijdigheid maakt hem geschikt voor uiteenlopende activiteiten, van dagelijks gebruik tot het beleven van spannende avonturen. Dankzij het compacte, lichtgewicht koetswerk en de kenmerkende overzichtelijkheid van een SUV is de Mitsubishi ASX een wendbare en eenvoudig te [...]

Het bericht Vernieuwde Mitsubishi ASX (versie 2020) compact SUV op komst verscheen eerst op Mitsubishi Subaru Garage V.J.B. Motors.

]]>
10508