Evetta Prima Blue

Evetta Prima Blue

19.870

Incl. BTW
PRE-ORDER
 • evetta prima blue
 • evetta prima
 • evetta prima blue
 • evetta prima

De Evetta Prima – Van duurzaam chic tot bijzonder praktisch.

Het iconische design van onze Evetta Prima is heel praktisch: alle modellen zijn standaard uitgerust met een deur die aan de voorkant opengaat. Indien nodig kunt u ook diagonaal parkeren. Ontdek de highlights van alle modellen in het overzicht. De eerste edities van de Evetta zijn strikt gelimiteerd tot 1954 stuks..
De Evetta is een elektrisch licht voertuig van de L7e-klasse. Daarmee is het geen auto, maar veel meer: lichter, duurzamer, sneller op te laden. Met een actieradius tot 234 km. De Evetta Prima is bovendien een ruimtewonder, want efficiëntie staat bovenaan de agenda. Comfort en entertainment worden echter niet opgeofferd

Modern retro-design
Het onmiskenbare iconische ontwerp van de voordeur werd naar de 21e eeuw getransporteerd. Voor dynamische e-mobiliteit in de wereld van vandaag.

Meer bereik
Onze cabrio is standaard af fabriek uitgerust met de grootste accu. Dit betekent dat, afhankelijk van de manier waarop u ermee rijdt, deze ongeveer 30% meer capaciteit heeft dan standaardbatterijen

Eco- en sportmodus
Hoe wil je rijden? Heel efficiënt? Of wat sneller? Beslis zelf door op een knop te drukken en de Evetta Prima past zich aan uw keuze aan.

Bij bestelling van de Evetta Prima betaalt U een voorschot van 10% op de totale prijs en bevestigt u dat u akkoord gaat met de reserveringsvoorwaarden en de privacyverklaring hebt gelezen. Reservaties voor een Evetta zijn onderhevig aan de Algemene contractvoorwaarden voor het reserveren van een Evetta-productieruimte bij Artega GmbH (reserveringsvoorwaarden). Deze reserveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle via onze online shop gesloten overeenkomsten voor de reservering van een productieruimte van Evetta
Voor meer info: Zie https://vjbmotors.be/reserveringsvoorwaarden-evetta of https://evetta.com/nl/general-terms-and-conditions

 • Achteruitrijcamera
 • Cruise Control
 • Digital Audio Broadcast (DAB)
 • Draadloos oplaadstation voor smartphones
 • Eco & Sport rijmodus
 • Infotainment systeem met Android Auto & Apple Carplay
 • Lederen stuurwiel
 • LED Koplampen
 • Lichtmetalen velgen
 • Manuele airco
 • One pedal Rijmodus
 • USB aansluiting
 • Zetelverwarming vooraan

Technische gegevens van de Evetta Prima

*verwachte gegevens, onder voorbehoud van finale homologatie

Externe afmetingen
Lengte: 2.465 mm
Breedte: 1.499 mm
Hoogte: 1.470 mm
Draaicirkel: 8 meter

Bereik
Minimale batterijcapaciteit: 11 kW/h
Maximale batterijcapaciteit: 16,2 kWh
Verbruik WLTP 2 < 90km/h: 6,82 kWh/100km
Bereik WLTP 2 < 90km/h: 234 km
Batterijtechnologie: LiFePo

Gewichtsspecificaties
Leeggewicht: 450 kg
Leeggewicht incl. batterijuitrusting: Max. 645 kg
Toegestaan maximaal gewicht: 850 kg

Algemene specificaties
Aantal zitplaatsen: 2
Kofferbakinhoud: 150 liter
Aantal deuren: 1 toegangsdeur plus kofferbak (vouwdak als nooduitgang)
Homologatieklasse: L7e

Specificaties van de aandrijving
Spanning: 48V
Continu vermogen: 15 kW
Maximaal vermogen: 20 kW
Koppel: 300 Nm @wiel
Aantal versnellingen: 1
Acceleratie van 0 – 50 km/u: 6 seconden
Topsnelheid: 90 km/u

Jaar: 2023
Categorie: Nieuw
Merk: ElectricBrands
Model: Evetta Prima
Koetswerk: L7e
Motor: Single elektromotor
Brandstof: 100% elektrisch
Transmissie: Direct Drive
Aandrijflijn: Achterwielaandrijving
Brandstofverbruik: 6,82 kWh/100km
Buitenkleur: Blue
Locatie: Hasselt
Prijs: 19.870€
Opmerking: incl. 21% BTW

19.870,00  Nu Bestellen


Financieringsmodule

Kostprijs van het voertuig (€):
Voorschot (€):
Jaarlijks Kostenpercentage (%):
Termijn van lening in jaren:
Frequentie van betaling:
Bereken mijn betaling
AANTAL BETALINGEN: 60
TOTAAL BEDRAG: € 89.11

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Al onze voertuigen zijn leverbaar in diverse kleuren. Gezien de grote vraag kan een afgebeeld voertuig tijdelijk onbeschikbaar zijn. Levertermijn doorgaans 2-3 weken. Gelieve ons te contacteren voor de beschikbaarheid en levertermijnen.

Deze website werd met de grootste zorg samengesteld. Bepaalde informatie op deze website kan onjuist zijn door product- , prijs- of wetswijzigingen sinds de publicatie. Productspecificaties kunnen veranderen zonder voorafgaandelijke waarschuwing. Prijzen gelijkvormig met de reglementeringen van het Ministerie van Economische Zaken. V.J.B. Motors nv behoudt zicht het rechts deze prijzen, eender welke standaarduitrusting of de technische specificaties op elk ogenblik te wijzigen. Onder voorbehoud van drukfouten.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Representatief voorbeeld. Lening op afbetaling vallend onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht. Jaarlijks kostenpercentage (JKP): 2,49 % = vaste debetrentevoet.  Kredietbedrag = 31.734,00 euro. Voorschot 5.000,00 euro. Gefinancierd bedrag: 26.734,00 euro, Looptijd van het krediet: 60 maanden. Terugbetaalbaar in 60 maandaflossingen van 474,01 euro. Totale prijs lening op afbetaling (voorschot niet inbegrepen): 28.440,60 euro. Aanbod alleen geldig voor natuurlijke personen. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Record Credits nv, Marnixlaan 24, B-1000 Brussel, kredietgever, BTW BE 0403.263.642 , RPR BRUSSEL. Adverteerder V.J.B. Motors nv, agent in nevenfunctie, Prins Bisschopssingel 56, B-3500 Hasselt, BTW BE 0447.408.441. Onder voorbehoud van drukfouten.

 

Back to top