Evetta OpenAir

33.895

Incl. BTW
PRE-ORDER
 • evetta openair
 • evetta openair

Evetta OpenAir – Ervaar meer rijplezier

Kan het rijplezier nog beter worden? En gerealiseerd worden met een duurzaam concept? De Evetta Openair is een cabrio die open rijden combineert met moderne e-mobiliteit. Strikt beperkt tot 999 stuks in de eerste editie.

De Evetta is een elektrisch licht voertuig van de L7e-klasse. Daarmee is het geen auto, maar veel meer: lichter, duurzamer, sneller op te laden. Met een actieradius tot 234 km.

Modern retro-design
Het onmiskenbare iconische ontwerp van de voordeur werd naar de 21e eeuw getransporteerd. Voor dynamische e-mobiliteit in de wereld van vandaag.

Jij kiest: Apricot of Blue
Elegant of opvallend nieuw? U kunt kiezen uit twee kleuropties die uw Evetta een individueel tintje geven.

Eco- en sportmodus
Hoe wil je rijden? Heel efficiënt? Of wat sneller? Beslis zelf door op een knop te drukken en de Evetta Prima past zich aan uw keuze aan.

Bij bestelling van de Evetta OpenAir betaalt U een voorschot van 10% op de totale prijs en bevestigt u dat u akkoord gaat met de reserveringsvoorwaarden en de privacyverklaring hebt gelezen. Reservaties voor een Evetta zijn onderhevig aan de Algemene contractvoorwaarden voor het reserveren van een Evetta-productieruimte bij Artega GmbH (reserveringsvoorwaarden). Deze reserveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle via onze online shop gesloten overeenkomsten voor de reservering van een productieruimte van Evetta
Voor meer info: Zie https://vjbmotors.be/reserveringsvoorwaarden-evetta of https://evetta.com/nl/general-terms-and-conditions

 • Achteruitrijcamera
 • Cruise Control
 • Digital Audio Broadcast (DAB)
 • Draadloos oplaadstation voor smartphones
 • Infotainment systeem met Android Auto & Apple Carplay
 • Lederen stuurwiel
 • Lederen zetels
 • LED Koplampen
 • Lichtmetalen velgen
 • Manuele airco
 • One pedal Rijmodus
 • USB aansluiting
 • Zetelverwarming vooraan

Technische gegevens van de Evetta Prima
* verwachte data, onder voorbehoud van finale homologatie

Externe afmetingen
Lengte: 2.465 mm x Breedte: 1.499 mm x Hoogte: 1.470 mm
Draaicirkel: 8 meter

Bereik
Minimale batterijcapaciteit: 11 kWh
Maximale batterijcapaciteit: 16,2 kWh
Verbruik WLTP 2 <90km/h: 6,85 kWh/100km
Bereik WLTP 2 <90km/h: 234 km
Batterijtechnologie: LiFePO

Gewichtsspecificaties
Leeggewicht: 450 kg
Leeggewicht incl. batterij uitrusting: Max. 645 kg
Toegestaan maximaal gewicht: 850 kg

Algemene specificaties
Aantal zitplaatsen: 2
Kofferbakinhoud: 150 liter
Aantal deuren: 1 toegangsdeur plus kofferbak (vouwdak als nooduitgang)
Homologatieklasse: L7e

Specificaties van de aandrijving
Spanning: 48V
Continu vermogen: 15 kW
Maximaal vermogen: 20 kW
Koppel: 300 Nm @wiel
Aantal versnellingen: 1
Acceleratie van 0-50 km/u: 6 seconden
Topsnelheid: 90 km/u

 

Jaar: 2023
Categorie: Nieuw
Merk: ElectricBrands
Model: Evetta OpenAir
Koetswerk: L7e
Motor: Single elektromotor
Brandstof: 100% elektrisch
Transmissie: Direct Drive
Aandrijflijn: Achterwielaandrijving
Brandstofverbruik: 6,82 kWh/100km
Locatie: Hasselt
Prijs: 33.895€
Opmerking: incl. 21% BTW

33.895,00  Nu Bestellen


Al onze voertuigen zijn leverbaar in diverse kleuren. Gezien de grote vraag kan een afgebeeld voertuig tijdelijk onbeschikbaar zijn. Levertermijn doorgaans 2-3 weken. Gelieve ons te contacteren voor de beschikbaarheid en levertermijnen.

Deze website werd met de grootste zorg samengesteld. Bepaalde informatie op deze website kan onjuist zijn door product- , prijs- of wetswijzigingen sinds de publicatie. Productspecificaties kunnen veranderen zonder voorafgaandelijke waarschuwing. Prijzen gelijkvormig met de reglementeringen van het Ministerie van Economische Zaken. V.J.B. Motors nv behoudt zicht het rechts deze prijzen, eender welke standaarduitrusting of de technische specificaties op elk ogenblik te wijzigen. Onder voorbehoud van drukfouten.

Let op, geld lenen kost ook geld!

Representatief voorbeeld. Lening op afbetaling vallend onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht. Jaarlijks kostenpercentage (JKP): 3,45 % = vaste debetrentevoet.  Kredietbedrag = 40.000,00 euro. Voorschot 5.000,00 euro. Gefinancierd bedrag: 35.000,00 euro, Looptijd van het krediet: 60 maanden. Terugbetaalbaar in 60 maandaflossingen van 635,11 euro. Totale prijs lening op afbetaling (voorschot niet inbegrepen): 38.106,02 euro. Aanbod alleen geldig voor natuurlijke personen. 

Dit is een KBC lening op afbetaling. Onder voorbehoud van goedkeuring van uw kredietaanvraag door kredietgever KBC Bank NV, Havenlaan 2, 1080 Brussel, BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel - FSMA 026.256 A. Kredietbemiddelaar optredend als agent in nevenfunctie: V.J.B. MOTORS NV NV - naamloze vennootschap, PRINS-BISSCHOPSSINGEL 4074 , 3500 HASSELT, 0447.408.441. De beslissing of je in aanmerking komt voor een lening op afbetaling en de tariefberekening ervan kan volledig automatisch verlopen. Hoe een automatisch genomen beslissing tot stand komt lees je in de Annex aan de KBC privacyverklaring - Automatisch genomen beslissingen. Onder voorbehoud van drukfouten.

 

Back to top