Slide

V.J.B. Motors biedt een volledige digitale ervaring voor de keuze en aankoop van je nieuwe Mitsubishi.

LOCKDOWN 2.0


In het belang van éénieders gezondheid en conform de recente overheidsbeslissingen is onze showroom voor een tweede keer gesloten. Maar u kan nog steeds uw wagen op een eenvoudige en zeer gebruiksvriendelijke manier nu ook online ontdekken en aankopen. Lees hieronder meer of neem zelf een kijkje:

Met de recente annulering van het Salon van Brussel in januari 2021 wil Mitsubishi Motors zijn digitale vitrine nog eens in de schijnwerpers plaatsen. Mitsubishi biedt een volledig digitale ervaring, van het ontdekken van wagens in de digitale showroom tot en met de online aankoop ervan.

Wereldwijd zit de e-commerce in de lift, maar het veranderende koopgedrag en de spijtige annulering van grootschalige evenementen als gevolg van de Coronacrisis hebben deze evolutie enkel nog versterkt.

Mitsubishi Motors is één van de eerste automerken waar je je wagen niet enkel kan ontdekken maar ook online kan aankopen. Vandaag kan je de volledige aankoopervaring volledig digitaal beleven.

Alles kan achter je smartphone, tablet of pc gebeuren. Je kan uitgebreid kennis maken met de modellen in de verschillende filmpjes, maar ook het boeken van een proefrit, het aanvragen van een offerte én de aankoop zelf van de wagen kunnen allemaal online gebeuren.

De rol van V.J.B. Motors, concessiehouder van Mitsubishi in Limburg, in dit digitale gebeuren blijft van cruciaal belang. Hij zorgt voor een proefrit eens de aanvraag binnenkomt, volgt de bestelling verder op, beantwoordt je vragen en levert de wagen af. De cirkel is dus helemaal rond. Enkel voor de unieke rijervaring kom je naar buiten.

Het spreekt voor zich dat dit online-aankoopverhaal tijdens de traditionele salonperiode gepaard zal gaan met heel aantrekkelijke kortingen op wagens die veelal onmiddellijk leverbaar zijn.  

Back to top