Avant-première nieuwe Mitsubishi ASX 2017

Avant-première nieuwe Mitsubishi ASX 2017

Met zijn gesofisticeerde voorkant kijkt de gerestylede Mitsubsihi ASX de toekomst zelfverzekerd tegemoet. Het DNA van deze hyperactieve crossover is nog altijd even puur: spitstechnologie, voorbereid op alle levensstijlen, (vooral die van U), milieuvriendelijke motoren, voor-of vierwielaandrijving, een genereuze uitrusting en een pak slimme functies.

Kom vanaf 17 November bij V.J.B. Motors in Hasselt de nieuwe Mitsubishi ASX in exclusieve avant-première ontdekken en geniet van genereuze lanceringscondities.

Mitsubishi ASX 2017 side front

Dynamic Shield

Het nieuwe ‘Dynamic Shield’-frontdesign van de Mitsubishi ASX bouwt voort op de functionele aspecten die de opeenvolgende generaties van de Pajero en de Lancer Evolution typeren. Het zwarte middengedeelte straalt kracht en prestaties uit, aan beide zijkanten en onderaan omsloten door een gespierd symbool van bescherming voor zowel mens als machine. Dit design is niet louter een vormelijk concept, maar heeft een echte, in functionaliteit gewortelde betekenis en zal de basis vormen voor het frontdesign van alle toekomstige Mitsubishi-modellen. Geschikte frontdesigns op basis van dit concept zullen ontwikkeld worden voor verschillende toekomstige voertuigklassen.

Mitsubishi ASX 2017 dynamic shield

Rijplezier

De ASX heeft brede sporen en een lange wielbasis voor een solide ondersteuning, terwijl de McPherson-veerpoten vooraan en de multilink-achteras je zachtjes over alle hobbels in het wegdek voeren. De schokdempers en stabilisatoren werden nauwkeurig afgesteld voor sportieve, comfortabele prestaties, met een superieur bochtengedrag en een onwrikbare stabiliteit. Een handgeschakelde versnellingsbak is beschikbaar voor bestuurders die graag de controle bewaren door zelf te schakelen. De 2.2 Di-D-motor wordt gekoppeld aan een 6-trapsautomaat, die optimaal is afgesteld om bij elke snelheid moeiteloos te accelereren.

De Mitsubishi ASX is leverbaar met volgende motoren: 1.6 benzine, 1.6 DI-D diesel 2WD en 1.6 DI-D 4WD

1.6 MIVEC benzine: Benzineliefhebbers zullen zich aangetrokken voelen door onze pittige 1.6 MIVEC-motor, die gekoppeld wordt aan een soepel schakelende manuele versnellingsbak.

1.6 Di-D Diesel: Deze turbodiesel met intercooler ontwikkelt een soepel vermogen van 85 kW/115 pk en is tegelijkertijd extreem zuinig en milieuvriendelijk.

2.2 Di-D diesel: De 2.2 Di-D-motor wordt gekoppeld aan een 6-trapsautomaat om het vermogen en koppel optimaal te benutten.

DRIVE MODE SELECTOR

Met behulp van een centraal opgestelde draaiknop kun je vrij kiezen tussen drie rijmodi, naargelang van de rijomstandigheden of de omgeving.

Interieur

Met alle inspanningen die de ontwerpers leverden om de Mitsubishi ASX het juiste formaat te geven voor actief rijplezier, zul je versteld staan van de comfortabele ruimte die het interieur jou en je passagiers te bieden heeft. De talloze opties bieden je daarnaast alle comfort dat je vandaag van een moderne wagen mag verwachten.

Mitsubishi ASX 2017 interior

KEYLESS OPERATION SYSTEM MET STARTKNOP : De ASX beschikt over een sleutelloos bedieningssysteem waarmee je kunt vertrekken zonder de sleutel uit je zak te halen.

PANORAMISCH GLAZEN DAK MET LED-INTERIEURVERLICHTING: Het panoramische glazen dak geeft elke rit een nieuwe dimensie, waarbij de passagiers in alle richtingen van het uitzicht kunnen genieten.

SD-NAVIGATIESYSTEEM: Het SD-navigatiesysteem beschikt over een LCD-aanraakscherm van 7 duim en is in het dashboard geïntegreerd. Met de handig opgestelde bedieningsknoppen kun je gemakkelijk een adres invoeren, waarna het navigatiesysteem je begeleidt langs de optimale route.

Unlimited

Voor de lancering van de nieuwe Mitsubishi ASX is een speciale serie Unlimited  Edition ontwikkeld. Deze nieuwe en stijlvolle speciale reeks heeft dankzij zijn rijkelijke uitrusting niet allen alles wat een moderne SUV nodig heeft, maar biedt nog veel meer. Zo dragen de nieuwe wielkastomlijsting, nieuwe 18″ lichtmetalen velgen en aluminium pedalen bij tot de présence van de Mitsubishi ASX en wordt zijn herkenbaarheid op de weg nog eens extra bevestigd door zijn typische Dynamic Shield front.

De Unlimited Edition is leverbaar met volgende motoren: 1.6 benzine, 1.6 DI-D diesel 2WD en 1.6 DI-D 4WD.

Een greep uit de zeer rijkelijke uitrusting van de Unlimited Edition

* 18″ lichtmetalen velgen en wielkastomlijsting
* Privacy glass achteraan
* Navigatie- en multimediasysteem
* Keyless Operation System met start/stop knop
* Automatisch dimmende binnenspiegel
* Aluminium pedalen
* Bluetooth telefoonsysteem
* Haaienvin-antenne
* Parkeersensoren achteraan
* Dynamic Shield
* …

 

 

Back to top