Mitsubishi Outlander PHEV Canter    50 years in transportation Subaru   Het merk Mitsubishi Motors Brand Movie E-boxer, Hybrid, The Subaru Way

Interessante autoverzekering voor uw Mitsubishi

Bij garage – carrosserie V.J.B. Motors nv heeft U de mogelijkheid om een omnium autoverzekering af te sluiten op uw nieuwe wagen Mitsubishi aan uiterst interessante voorwaarden en dekkingen.

M-Insurance:

Bescherming in de hoogste graad

Van zodra u plaats neemt achter het stuur van uw Mitsubishi, gaat een wereld van veiligheid en betrouwbaarheid voor u open… Voortaan gaat dit sterk staaltje van technologisch vernuft ook gepaard met een volkomen gerust gevoel, dankzij een autoverzekering die speciaal voor u en uw wagen werd uitgewerkt. Mitsubishi Insurance, dat is onze manier om u altijd het hoofd te helpen bieden aan de risico’s van het dagelijks verkeer. Precisie en eenvoud gaan hand in hand met maximale dekking. Voortaan beschikt uw Mitsubishi over een extra troef van formaat.

Nog nooit was u zo zorgeloos onderweg!

Een unieke prijs/kwaliteitsverhouding en doordachte tarieven voor elk model   

Mitsubishi Insurance biedt u een waaier uitzonderlijke dekkingen aan voor een afgemeten prijs.  

Geen vrijstelling, geen omwegen

U hoeft geen uren meer te piekeren of er nu al dan niet een vrijstelling geldt voor bepaalde herstellingen. Bij Mitsubishi Insurance is er gewoon geen vrijstelling*. Op één voorwaarde: dat u een beroep doet op een erkende Mitsubishi-verdeler. Ongeacht welke schade of herstelling, Mitsubishi Insurance neemt ze voor haar rekening. Dat is trouwens haar sterkste troef: u alle mogelijke kwaliteit bieden en u slechts het allernoodzakelijkste laten betalen.

Mitsubishi Full Replacement

MITSUBISHI FULL REPLACEMENT* is ongetwijfeld dé troef van Mitsubishi Insurance.

Stel u voor dat uw Mitsubishi binnen de 2 jaar na zijn inverkeerstelling wordt gestolen of een totaal verlies lijdt! Pieker dan geen seconde! Want dankzij deze exclusieve optie, rijdt u binnen de kortste keren met EEN IDENTIEKE Mitsubishi (type, motor, opties) zonder de minste formaliteit. U kan dus 24 maanden lang op beide oren slapen. Een exclusieve waarborg die enkel toebehoort aan M-Insurance.

(Geldt niet voor wagens onder Full Leasing contract, noch voor tweedehands wagens).

Recht op doel

Bij Mitsubishi Insurance draait alles rond de verzekeringnemer. Iemand die met een schadegeval wordt geconfronteerd, hoeft niet nóg meer zorgen aan zijn hoofd, vinden wij. Daarom beperken we de rompslomp tot het minimum en reageren we altijd supersnel. Gewoon even bellen naar een gratis telefoonnummer 0800/400.20 en u mag rekenen op een persoonlijke service. De adviseurs van Mitsubishi Insurance zoeken voor u altijd de snelste en meest doeltreffende oplossing.

Minder formaliteiten, meer eenvoud, dat is een pak van uw hart.  

Gratis en onmiddellijke bijstand

Onze “CAR RELAX” bijstand is volledig gratis**. Hij is inbegrepen in de Mitsubishi Insurance Standaard en geldt van zodra u uw contract hebt getekend.

De goedkoopste reisverzekering op de markt

Deze volledige reisbijstand verzekert u overal ter wereld voor slechts 43,38 € per jaar.  

Bij M-Insurance worden goede bestuurders beloond

Indien u het Mitsubishi Insurance ALL IN onderschrijft, dan geniet u over een BM*** eigen aan de dekking Eigen Schade. Bij het afsluiten van de polis zal deze identiek zijn aan diegene van toepassing in Burgerlijke Aansprakelijkheid****. In de loop van het contract zal uw BM Eigen Schade evolueren volgens het gebruikelijke principe. Jaarlijks zal deze met 1 punt dalen indien er het voorbije jaar geen vergoedingen werden uitbetaald door uw waarborg Eigen Schade. Op deze manier geniet u van een extra korting op uw premie Eigen Schade.

Neem HIER contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en meer info.  

* Enkel geldig voor de TOP-FORMULE.

** Voor elke wagen jonger dan 6 jaar bij de onderschrijving.

*** Bonus Malus.

**** Behalve indien u reeds over een BM Eigen Schade beschikt

Back to top