4 Pets Pro Hondenbenchen

4PETS PRO HONDENBENCHEN

HET TÜV-GECERTIFICEERDE PREMIUM HONDENTRANSPORT SYSTEEM UIT ZWITSERLAND.

De krachten die ontstaan ​​bij een auto-ongeluk waarbij honden betrokken zijn, vormen een risico voor het leven, zowel voor mens als dier. Iedereen die een hond onbeveiligd in de auto vervoert, loopt vandaag het risico op grove nalatigheid en kan zelfs worden bestraft. Zelfs een ogenschijnlijk onschuldige kop-staartbotsing van 15 km/u met een hond van 5 kg die niet gezekerd is, kan verwoestende gevolgen hebben voor passagiers en honden. Hondenbenchen zijn bewezen de veiligste manier om een ​​hond in een auto te vervoeren. Ook hier is echter voorzichtigheid geboden. Niet elke hondenbench biedt de nodige veiligheid. Veel goedkope producten voldoen niet aan de eisen die bij een ongeval worden verwacht en kunnen de veiligheid van de hond en de inzittenden van het voertuig verder in gevaar brengen. Daarom vertrouwen we bij Subaru op 4Pets, de toonaangevende Zwitserse fabrikant van aluminium hondenbenchen met veiligheidseisen gecertificeerd door het Duitse productinspectiebureau TÜV Süd. Alle 4Pets hondentransportsystemen worden grondig getest volgens de ECE –R17 testnorm voordat ze op de markt worden gebracht. Dit geeft de hondenbezitter de zekerheid dat de hondenbench van 4Pets echt veilig is.

De geheel nieuwe 4Pets PRO lijn voldoet aan alle eisen die voor u als hondenbezitter belangrijk zijn bij het vervoeren van uw hond in de auto. PRO hondenboxen zijn met één hand te bedienen, één hand blijft altijd vrij zodat u uw hond altijd onder controle heeft. De hondenbench is absoluut geruisloos en past perfect bij uw auto dankzij het neutrale en technische ontwerp. Ontworpen en vervaardigd in Zwitserland van hoogwaardig geanodiseerd aluminium, ultrastabiele, glasvezelversterkte kunststof connectoren, gecoat, krasbestendig hdfwood, urinebestendige kunststof slang inclusief uitneembare vloermat. Kenmerken: Aluminium gegoten slotkast, Safelockcrash-getest deurslotsysteem inclusief slot en twee sleutels, en IPS (Impact Protection System) het crash-geteste speciale achterpaneel. 4pets hondentransportsystemen voldoen allemaal aan de normen van de R.E.A.C.H. en zijn dus vrij van schadelijke stoffen.

Bekijk hieronder ons gamma 4Pets PRO hondenbenchen en accessoires. Alle producten zijn doorgaans binnen 4 werkdagen leverbaar.

Back to top